Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Motociklista “obuzdale” kobre glavom u beton

None Foto: D.Stokić 3

Mateo Marketin (18) iz Zadra tvrdi da su ga policajci bezrazložno bacili na pod. U policiji kažu kako nije želio stati i opirao se pri uhićenju

Kobre su me složile na pod, zavrnule mi lijevu ruku i zabile glavu u beton pred cijelim susjedstvom u nedjelju jer nisam imao kacigu na motoru. Imam čvrgu za uspomenu, a još mi se muti vid, tvrdi Mateo Marketin (18) iz Zadra.
- Ja sam im pružio ruke da mi stave lisice iza leđa, ali nisam htio leći na pod, jer me bilo sram pred susjedima - kaže Marketin, koji tvrdi da su ga poslije u postaji petorica zagrebačkih policajaca tjerala da prizna kako je kriv. Tvrdi da je imao sve papire i da se nije naguravao s policajcima. U zadarskoj policiji kažu da nije stao kad su ga zaustavili, nije imao vozačku, istaknutu registraciju na motoru, kacigu te se opirao pri uhićenju.
Prekoračenja ovlasti, kažu, nije bilo. Marketin ima 30-ak prometnih prekršaja, a prijavljivan je i zbog krivotvorenja novca. Prošlog tjedna se Marijan Kunovec (30) iz Sesveta također žalio da su ga Kobre bezrazložno napale.

Komentari (20)
  • stvarno jadno od tzv. kobri umjesto da hvataju bogate tatine sinove sto voze po 200 km/h i ubijaju djecu ispred škola, dilere kojih u zadru ne nedostaje oni se okomili na dečka šta je vozio skuter bez kacige ili šta već.. nisam nikad vidio da je poštara zaustavio a niti jedan nema kacigu. jadno

    20. 9. 2007,   12:02
  • kobre i PANDURIJA su nemocni i nemaju pojma sto se sve dogada u zadru a onda se iskaljivaju na neduznim mulcima.i mogli ste bar naci nekog pandura koji nije vlajo iz GORNJI I DONJI rastanin i nek se zna da je venci najbolji pandur od svih.a mate svaka ti cast imas sto si se suprostavia PANDURIJI!!!

    22. 12. 2007,   18:11
  • Nisam svetac ali tada je policija vrsila neku jacu stranu mrznje to nema veze s poslom policije sramota

    18. 6. 2019,   19:14