Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Motociklom udario pješaka i polomio mu obje noge

None Foto: Marko Čolić 5

Motociklist je prebrzo vozio. Izgubio je nadzor i sletio u voćnjak ispred kojeg je udario biciklista, koji je s teškim ozlijedama prevezen u bolnicu

Pijani motociklist (36) u subotu oko 18 sati vozio je kroz mjesto Maslenjača u blizini Daruvara. Zbog prevelike brzine u desnom zavoju izgubio je nadzor nad svojom Aprilijom i prešao u suprotni trak. Sletio je u voćnjak obližnje obiteljske kuće i naletio na muškarca (52) koji je pokraj ceste gurao bicikl.
- Od organizatora moto-susreta na kojem sam bio čuo sam da je isti bio tamo te da su mu uzeli ključeve jer je radio probleme - rekao nam je naš čitatelj koji je fotografirao posljedice prometne nesreće. Kako kaže vozač Aprilije nije mogao govoriti, samo je mahao rukama. Od policije doznajemo da je motociklist lakše ozlijeđen, a drugi muškarac ima slomljene obje potkoljenice. Prevezen je u Opću bolnicu Pakrac.
- Protiv motociklista bit će podnesena kaznena prijava. U krvi je imao 1.34 promila alkohola - rekli su nam u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj.

Komentari (3)
  • *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

    22. 8. 2010,   12:48
  • *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

    22. 8. 2010,   12:48
  • Dobro je ovaj i proša..Čudi me da je biciklist i živ..

    22. 8. 2010,   12:48