Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Motociklist (50) bježao policiji, zabio se u zid kuće pa poginuo

None Foto: snimio čitatelj/24sata

Iz policije ističu kako nije bilo potjere, već su policajci krenuli za motociklistom želeći utvrditi njegov identitet i sankcionirati ga za prekršaj. Nakon minute su naišli na nesreću

U uvali Brna nedaleko od naselja Smokvica na Korčuli, jutros oko 3 sata poginuo je 50-godišnji motociklist iz Klisa. Kako doznaje Dubrovački vjesnik, motorist je pokušao pobjeći policijskoj patroli nakon što se nije zaustavio na znak 'stop'. 

CRNA NOĆ NA CESTAMA Dvojica motociklista poginula, jedan mladić se bori za život

Iz PU dubrovačko-neretvanske ističu kako nije bilo policijske potjere, već su policajci krenuli za motociklistom želeći utvrditi njegov identitet i sankcionirati ga za prekršaj. Nakon minute vožnje policajci su naišli na prometnu nesreću, a motociklist je već preminuo. 

Na policijskom autu je bila upaljena samo svjetleća sirena, a zvučna je upaljena tek nakon što su policajci vidjeli tragove na putu s ciljem upozorenja za druge sudionike u prometu.

Foto: snimio čitatelj/24sata

Motociklist je, inače, bio sudionik 4. Rock & Bike Party-a kojeg organizira Moto klub Smokvica. Moto klub iz Smokvice jedan je od najpoznatijih moto klubova u Hrvatskoj, a na Motorijadi koju godinama organiziraju prisustvuje nekoliko tisuća bikera iz cijele regije. Sinoć je na Banovoj zemlji, velikoj ledini u blizini uvale Brna, održana završna večer Motorijade koja završila tragično.

Komentari (360)
  • Dakle, godina prikupio , pameti ne. Kada me policija zaustavlja, stanem, kada me traže dolumente, predam im dokumente, ako me traže da izađem iz automobila ili siđem sa motora, to i napravim. Prije ili kasnije, da i uspijem pobjeći. će me uloviti, a onda ide i drugačija kazna. Ako si nešto kriv, priznaj, probaj biti kooperativan i u velikoj većini slučajeva prijateljski ćete popričati, dobit ćeš upozoreje ili opomenu i voziš dalje.

    26. 8. 2018,   14:08
  • Došlo neko gadno vrijeme da policija ne smije zaustavljati radi kontrole.

    26. 8. 2018,   13:45
  • Je ,opet bude policija kriva,ne smije nikog lovit pa nek stane i bio bi živ

    26. 8. 2018,   13:50