Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Motorist naletio na dječaka u Šibeniku: Teško je ozlijeđen...

Vozač (28) motora Yamaha, šibenskih registracija, pretjecao je vozila ispred sebe preko pune središnje crte, dok se automobil ispred njega zaustavio ispred pješačkog prijelaza kako bi propustio dječaka

Dječak je teško ozlijeđen nakon što je na njega u četvrtak oko 17.30 sati naletio motorist u Ulici Vladimira Nazora kod Perivoja Roberta Visianija u Šibeniku. Dječaka su zbog zadobivenih ozljeda zadržali u šibenskoj Općoj bolnici, no nije životno ugrožen, javlja šibenski portal.

Vozač (28) motora Yamaha, šibenskih registracija, pretjecao je vozila ispred sebe preko pune središnje crte, dok se automobil ispred njega zaustavio ispred pješačkog prijelaza kako bi propustio dječaka. U tom trenutku motorist (28) je udario u dijete koje je zebru prelazilo s majkom.

Protiv 28-godišnjeg vozača Yamahe bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Komentari (16)
  • I opet je motorist kršio propise i ugrožavao ostale na cesti. Pretjecanje kolone, prelazak preko pune linije, pretjecanje kod pješačkog prijelaza, ne propuštanje pješaka na pješačkom, prebrza vožnja.

    7. 9. 2018,   12:29
  • Vozim se često po Šibeniku. Kako se većina ekipe na skuterima ponaša, čudi me da ovakva vijest iz Šibenika nema na svakodnevnoj bazi. Da se razumijemo, i u ostalim mjestima ima na pretek loših vozača na skuterima koji se ponašaju kao da oni voze po zraku a ne po cesti gdje su i ostali sudionici u prometu, no Šibenik mi je najgori po tom pitanju.

    7. 9. 2018,   12:44
  • Opet motorist.

    7. 9. 2018,   12:20