Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Motrili i Hasanbegovića: 'BBB su ekstremni, vodi ih liječnik...'

Komentari (41)
 • kakve gluposti...prvo napisu u izvjescima 'neškolovani'..a onda nabrajaju vođe i navijace koji su pod istragom,sumnjom..te uz njihovu biografiju napisu lijecnik,inzinjer,student,pravnik,vecina pohađa srednju skolu...pa kako su onda 'neskolovani'..toliko o ondasnjoj miliciji i sluzbama sigurnosti po sistemu 'jedan cita drugi pise'...u navijackim grupama kao i svudgje bio je sarolik sastav navijaca...tako da generaliziranje je glupost...a ona je bila karakteristicna za ondasnju miliciju i njihove sluzbe 'sigurnosti'..prije bi rekao d aje kod njih bilo brdo neskolovanih sto je istina..kad sam aj bio jednom priveden u đorđicevu mene drot pita jel idem u skolu..ja kazem idem u srednju cetvrti razred...sa koliko prolazis ja kazem sa 4,5 provjerite..on se cudi te mi kaze..'koga god sam ispitao svi ste dobri ucienici pa kako onda radite sranja a mi mislili da se radi o propalitetitima koji ne idu u skolu ili su ponavljaci'...

  5. 7. 2019,   07:32
  • Dobar ti odgovor. Buniš se kako je milicija generalizirala navijačke skupine a i sam to radiš u odnosu na njih

   5. 7. 2019,   07:47
  • pa generaliziram kako mozes tvrditi da su bili enskolovani a evo npr.hasanbegovic ima doktorat...knjaz zavrsio faks..bbbovce predvodio lijecnik..torcidu predvodili advokat,inzinjer strojastva a i sam sam skolovan...dakle to mogu zakljuciti samo tupsoni koji nesto napisu samo da napisu i prikazu nekog negativno tj cjelinu

   5. 7. 2019,   07:50
  • Pa jer ti nisi čita tekst? Piše ti da je bilo školovanih ali da su u pravilu bili propaliteti. Šta je tu krivo? Evo meni biviši prijo je bia krajem 80-tih u BBB i bia je propalitet. Jedini cilj mu je ili im je bia radit nered bez obzira ko je da gol a i redovno su rastavljali vlakove kad se išlo na gostovanja.

   5. 7. 2019,   08:32
  • VOĐE skupina i podskupina su bile donekle školovane, pod njima su bili klošari, kao i danas.

   5. 7. 2019,   08:45
  • Gargamel..bilo ej klosara..ali mahom ti nisu bili prva ekipa i mahom takvi su bili manje vise bili cugeri koji su zicali oko stadiona prije utakmice za kartu,cugu,dop sto li vec..na tribinama spavali ili s eklosarili..prva ekipa navijaca je bila nesto drugo..narocito kad s eislo na gostovanje nitko se nije napio kao deva jer si trebao uvijek biti spreman na napad domacih navijaca..ako je tko god isao od klosarije na gostovanje taj je vec dolaskom na stanicu upao miliciji u ruke jer je bio pijan kao deva..ili zaspao u vlaku,kolodvoru...takvi su rijetko vidjeli utakmice,šore..

   5. 7. 2019,   09:40
  • Aj dobro, ali samo me sad interesira šta misliš o Torcidi???

   5. 7. 2019,   11:51
  • Gargamel...mislim da je torcida kao svaka gruupa ima svojih problema ali i prednosti..inace ne pratim bas danasnju navijacku scenu jer me ne zanima a nisam vise mlad

   5. 7. 2019,   14:48
 • Zašto bi g. Hasanbegović bio ultradesničar? Možda bi i drugi bili da su im crveni ultraljevičari 45. poubijali gotovo cijelu obitelj i oduzeli cjelokupnu imovinu. G. Hasanbegović je normalan tolerantan čovjek, povjesničar koji iznosi istinite povijesne podatke, a takvi su uvijek na meti crvenih koji bi najradije da nitko nikada ne sazna istinu o njihovim nedjelima.

  5. 7. 2019,   11:38
 • O cemu se tocno radi u ovom članku🤔🤜

  5. 7. 2019,   07:45
 • Samo živo,život je jedan i kratak.

  5. 7. 2019,   13:27
 • Kada je tzv Udba dozvolila dogovorene tučnjave na auto stajalištima. Ovo sada je "demokracija" zato jer je policija nesposobna uz svu tu silnu tehnologiju.

  5. 7. 2019,   08:19
 • Jednom riječi: BESPRIZORNI. Udba nije ništa nova otkrila. To se oduvijek znalo koji su to intelektaualni i ini kapaciteti koncentrirani u tom grupama huligana -nikakvi navijači. Tada su jednog uhapšenog "navijača" niš koristi, pitali da nabroji tri (3) igrača Hajduka. Lik je znao samo jedno ime. Sve rečeno: BESPRIZORNI!

  5. 7. 2019,   07:20
 • Sada će Haso biti povlašteni , ugroženi " hrvat" i tražiti će povlaštenu penziju .Bić više ugrožen od onih sa križnog puta ili od bilo kojega političkog zatvorenika u Jugi.

  5. 7. 2019,   07:19
  • Na temelju čega Vi sad zaključujete to što ste napisali?Radi se o školovanom i situiranom čovjeku,a to što se njegova politička stajališta Vama ne sviđaju je Vaš problem i nije razlog da pišete gluposti.

   5. 7. 2019,   08:43
  • Ne ja ne pišem gluposti , nego na temelju njegovih nastupa, govora i istupa o svemu u našoj povijesti.Ako je on školovan i zna čitati i pisati , to ne znači da je jedini u ovoj državi koji je školovan.On i njegovi istomišljenici su bili ugroženi os strane svega i svačega za vrijeme one države , pa se uopće ne čudim njegovim istupima, samo to spominjem.

   5. 7. 2019,   08:58
 • Svi su oni propali klošari bez identiteta, a tako je trebalo pisati u dosjeu. Udba je znala bacati novac u prazno, preteča današnjeg HDZa.

  5. 7. 2019,   08:43
 • rekaa bi plenky,to je bilo puno prijaa...ovo danas je drukčije i nima veze stim...

  5. 7. 2019,   08:25
 • Čula ,rekla,kazala i ništa drugo.Mene bi više interesiralo šta su sve, Pavelićeva klika i super "hrvatine"radili,jer za to imate orginalne dokumente.I ZA TAJ PROGRAM,ja plačam mjesečnu naknadu,Sramota.Za tu emisiju ste pronašli autentične svjedoke,rođene desetak godina poslije tih događaja,ako su se dogodili.Otkrite Istinu o JASENOVCU.

  5. 7. 2019,   07:53