Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mrtve žene su sestre? Imale su kuće u Ždrelcu, iz Slavonije su

Dvije žene u srednjoj životnoj dobi pronađene su u kupaćim kostimima nakon nekoliko dana boravka u moru. Unatoč raspadanju tijela policija za sada isključuje mogućnost kaznenog djela

Policija je vjerojatno riješila slučaj misterioznih žena u kupaćim kostimima čija su tijela u srijedu i četvrtak pronađena kod Rta Karantun na otoku Ugljanu.

U STANJU TEŠKOG RASPADANJA Šok na Ugljanu: Pronašli su još jedno tijelo u kupaćem kostimu

- Nema tragova kaznenog djela ni nasilne smrti. Sve činjenice upućuju na smrt utapljanjem, no još nemamo rezultate obdukcije - kazao nam je Elis Žodan, policijski glasnogovornik u Zadru. 

POGLEDAJTE VIDEO

Tragedija na Ždrelcu: utopile se dvije žene s područja Osijeka, navodno su sestre Reporterka: Rozeta Bogeljić

Posted by 24sata Video on Friday, October 19, 2018

Tijela dviju žena pronađena su u moru blizu mosta između otoka Ugljana i Pašmana u zadarskom akvatoriju. Ribari su u srijedu najprije našli tijelo žene u raspadajućem stanju kod rta Karantun. Policija je izišla na očevid te su tijelo nesretne utopljenice prevezli na odjel patologije zadarske Opće bolnice.

U četvrtak oko 13 sati građani su pronašli tijelo još jedne žene, kod obližnjeg otočića Karantunić. Obje su bile u kupaćim kostimima, a na obali otoka pronašli su njihovu odjeću, ručnike i rekvizite za kupanje.

N. Strmotić/Pixsell U RASPADNOM STANJU Na Ugljan doplutalo tijelo žene, na sebi je imala kupaći kostim

Navodno se radi o dvije sestre iz Slavonije koje su ljetovale u vikendaškom naselju u Općini Ždrelac, kako neslužbeno saznajemo.

- Ne možemo još govoriti o njihovom identitetu. Policija provjerava jesu li rodbinski povezane - rekli su nam u policiji.

Pretpostavlja se da su dvije sestre u 50-im godinama stradale na kupanju na mjestu gdje su morske struje jake i hladne budući da prolaze oko otočića i tjesnacem između otoka. Moguće da je jedna sestra spašavala drugu te da su pri tom obje smrtno stradale.

Komentari (22)
  • Moguće je da je moguće da ćemo možda saznati istinu.

    19. 10. 2018,   11:11
  • Ja bi ovdje, ipak bio malo rezerviran, oko nesretnog slučaja, možda im je netko iz nekog razloga, "pomogao" da se utope.

    19. 10. 2018,   11:10
  • Zovite inspektora Columba i vratite ga na televiziju

    19. 10. 2018,   11:31