Obavijesti

News

Komentari 5

Mrtvu bebu držala dva dana u ormaru pa je bacila na smeće

STRAVA U SRBIJI Sakupljač sirovina koji je pronašao tijelo kaže da je prizor bio užasan te da od šoka nije znao što napraviti. Kada se pribrao pozvao je Hitnu, no mogli su samo konstatirati smrt...

VIDEO

Suzana M. (33) iz Vrbasa uhićena je u ponedjeljak poslijepodne zbog sumnje da je prošle srijede ubila svoje novorođenče te ga nakon toga bacila u kontejner.

Tijelo novorođenog djeteta pronašli su u ponedjeljak ujutro skupljači sekundarnih sirovina nakon čega su odmah pozvali policiju. Izvor iz istrage kaže da Suzana ima petero djece, a šesti put se porodila u obiteljskoj kući prošlu srijedu, javlja Alo.

Izvor također navodi kako je Suzana u petak zatražila pomoć na odjeljenju ginekologije vrbaske bolnice gdje su je pregledali, ali je na vlastiti zahtjev potom napustila bolnicu. Kada se proširio glas o tijelu novorođenčeta, iz bolnice su obavijestili policiju kazavši da se Suzana M. nedavno porodila.

Pravdala se policiji da joj je beba prilikom porođaja ispala te da je tako preminula. Potom je tijelo omotala i stavila u ormar. Dva dana kasnije, ona ili njezin muž, tijelo su bacili na odlagalište, navodi dalje isti izvor.

Sakupljač sirovina koji je pronašao tijelo kaže da je prizor bio užasan te da od šoka nije znao što napraviti.

- S kolegama sam na deponiju čekao kamion da doveze otpad te sam krenuo odmah po njemu premetati. U jednom trenutku nešto se skotrljalo s vrha gomile pravo meni pod noge. Izgledalo je kao lutka, ali kada sam malo bolje pogledao, vidio sam malu, mrtvu, modru bebu - ispričao je sakupljač.

Kada se pribrao pozvao je kolege. Potom je došao i portir na odlagalištu. Ubrzo su stigli i iz Hitne pomoći, no mogli su samo konstatirati smrt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca