Obavijesti

News

Komentari 232

Muftija: Batine su šaljive, žena poslije njih ne smije biti ružna

Muftija: Batine su šaljive, žena poslije njih ne smije biti ružna
4

Prije nego se razvede muškarac mora dati sve od sebe da bi spasio brak, savjetovao je muftija Al-Laham. Ženu prvo treba opomenuti, a sve probleme zadržati unutar svoja četiri zida

VIDEO

Muftija iz Gaze Hassan al-Laham na službenoj palestinskoj televiziji govorio je o tome što muškarac treba poduzeti kako bi spriječio rastavu.

Nema ni govora o tome da bi muškarac trebao korigirati svoje ponašanje, već žene trebaju disciplinu. Hassan tako savjetuje da muškarci prvo opomenu svoje žene kako bi pokazali 'dobre odnose, poštovanje i ljudskost'. Podsjetio je sunarodnjake i da im žene ipak nisu robovi jer ih nisu kupili na tržnici. 

Opomena treba biti u pozitivnom tonu, savjetuje Al-Laham, a svi problemi trebaju ostati unutar četiri zida i ne treba se pokazivati vanjskom svijetu. Osim toga supružnici bi trebali spavati u odvojenim krevetima. 


Ako ni to ne upali, Hassan savjetuje muškarcima da tuku svoje žene, ali ne tako da poslije toga budu ružne. 

- Drugim riječima, ne tako jako da dođe policija i da joj slomi ruku, izazove krvarenje ili da joj lice postane ružno. Batine nisu namijenjene tome da je unakaze, naude joj ili je ponize. Batine će biti šala. Udarat će je šaljivo - objasnio je voditeljici muftija iz Gaze. 

Ponovio je da udarac ne bi trebao lomiti kosti, niti poružniti ženu.

- Batine su podsjetnik na ljubav i prijateljstvo koje nam je Alah naredio još između nas - zaključio je.

'Nemojte mastrubirati, ruka će vam biti trudna'

Muslimanski vjerski vođa Mücahid Cihad Han na turskoj je televiziji savjetovao muškarcima da ne mastrubiraju jer će im u 'onostranom životu ruka biti trudna i zahtijevat će pred bogom svoja prava'. 
Nakon toga su ga ismijali na internetu.

Inače, u Kuranu nema jasnih smjernica o masturbaciji, a neki islamski vjerski vođe kažu da je ona dopuštena ako će spasiti brak od izvanbračnih afera. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 232
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...