Obavijesti

News

Komentari 9

Multimilijunska tvrtka otvara novu podružnicu u Hrvatskoj

Multimilijunska tvrtka otvara novu podružnicu u Hrvatskoj

SMSGlobal, multimilijunska tehnološka kompanija, je započela novu etapu svog poslovanja s internacionalnim proširenjem i otvorila Hrvatsku podružnicu i ured za razvoj

VIDEO

Tehnološka kompanija SMSGlobal je započela novu etapu svog poslovanja s internacionalnim proširenjem - otvorivši hrvatsku podružnicu i ured za razvoj. Stvorili su iznimnu priliku za hrvatske developere

Osnovana od strane 33-godišnjeg tehnološkog gurua Carla Kruminsa, SMSGlobal je svjetski poznati pružatelj SMS protokola, osposobljenih za slanje i primanje mnoštva SMS poruka odjednom.

Krumins je imenovao 22-godišnjeg projekt menadžera, Nedima Čehajića, s ulogom da nadgleda projekt i sve operacije vezane uz Hrvatsku podružnicu SMSGlobala. 

Kao veliki igrač u sektoru komunikacija na globalnoj skali, kompanija je revolucionizirala način na koji poslovanja mogu komunicirati sa svojim klijentima, korisnicima i zaposlenicima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trenutno, SMSGlobal se može pohvaliti impresivnom bazom klijenata, broj koji prelazi 360,000, uključujući poduzeća velikih razmjera poput Microsofta, ANZa, Etihada i Samsunga. U optjecaju su također planovi za daljnje proširenje njihove baze s klijentelom diljem svijeta. Tehnološki je gigant otvorio svoj prvi međunarodni ured u Dubaiju 2009. godine, a trenutno je aktivno sveukupno 6 ureda diljem svijeta. 

Zaintrigriran i uzbuđen s prospektom vala novog i mladog tehnološkog talenta u Istočnoj Europi, kao i s prilikom za razvoj istog, Krumins se odlučio na kupnju prostora u Zagrebu koji služi kao novootvoreni ured za razvoj. Ured koji ima 401 metar kvadratni situiran je u Eurotoweru. Krumins je također obavio potpunu renovaciju prostora s namjerom da je učini savršenim radnim okruženjem koje će služiti kao drugi dom za 30 talentiranih developera i dizajnera. 

Radit će na razvoju kompletno nove i napredne platforme za digitalnu komunikaciju, koja će pri završetku biti lansirana u New Yorku, a eventualno i puštena u optjecaj na globalnoj razini.

- Vrlo smo uzbuđeni što otvaramo podružnicu u Hrvatskoj. Uvidjeli smo da postoji izrazit talent za tehnologiju u ovom dijelu svijeta i jednostavno ne možemo dočekati da dovedemo više mladih developera koji će postati dio našeg tima - rekao je Krumins.

SMSGlobal je trenutno u procesu zapošljavanja, posao okarakteriziran zavidnim plaćama i prilikama za konstantni razvoj i unaprjeđivanje vještina svojih zaposlenika.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...