Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

MUP odbacio tvrdnje da je tajnik Krajačić krivolovac

None Foto: Maja Šantoši

Prema njihovoj dokumentaciji utvrđeno je da su članovi lovačke udruge Šljuka i Krajačić u listopadu 2006. sudjelovali u odstrjelu srneće divljači na području Nove Gradiške, ali da su tom prilikom poštivali sve propise Zakona o lovstvu.

Udruga oslobođenje životinja zatražila od MUP-a da razriješi dužnosti tajnika Kirinova kabineta Ognjena Krajačića kako bi kazneno odgovarao zbog krivolova. Udruga se poziva na napise u medijima da su Krajačića već tri puta prijavljivali zbog krivolova, ali su svi slučajevi zataškani. Iz MUP-a su odbacili tvrdnje o Krajačićevu krivolovu. Prema njihovoj dokumentaciji utvrđeno je da su članovi lovačke udruge Šljuka i Krajačić u listopadu 2006. sudjelovali u odstrjelu srneće divljači na području Nove Gradiške, ali da su tom prilikom poštivali sve propise Zakona o lovstvu.

Komentari (2)
  • MUP laze,u krivolovu na patke je uhvacen i na intervenciju od njega prema bivsem nacelniku PU Brod.posavske slucaj je zataskan,a PP N.Gradiska unutarnja kontrola ribala je nekoliko dana. 2.Policijska patrola ga je zaustavila sa divljaci u sluzbenom automobilu i pokazao im je sluzbenu znacku MUP-a na sto su ga morali pustiti,ali je nakon smjene napravljena zabiljeska 3.Srnjaka je odstrelio u lovostaju i kad je prijava stigla u policiju policajac Darko Grgic je javio svojim pajdasima da to rijese na sto su oni obavjestili Krajacica i ta je ekipa izlomila nogu srnjaku i prijavila kao odstrel skarta. 4.Nedavno je priveden u policiju jer je vozio odstreljenog vepra na braniku LADE NIVE zajedno sa svojim pajdasem i bivsim zatvorenikom Ivom Radosicem unatoc uredbi ministra poljoprivrede o zabrani prometovanja svinjetinom i svinjskom divljaci na otvorenom prostoru zbog moguceg sirenja svinjske kuge. Po obicaju zataskano. Ovo je samo mali dio nestasluka Kirinovog savjetnika

    8. 1. 2008,   20:51
  • Strašno koliko kriminalnih radnji i sve su se zataškale... Ali, evo, ovo je barem dobra informacija za novinare...

    9. 1. 2008,   00:08