Obavijesti

Promo sadržaj

Musicologly Barcaffe Sessions ponosno predstavljaju Kovacs

Musicologly Barcaffe Sessions ponosno predstavljaju Kovacs
3

Sharon Kovacs, karizmatična soul kantautorica koja je Europu i ostatak svijeta osvojila besprijekornom talentom, 11.3. gostuje u zagrebačkoj Tvornici kulture

Taj je koncert ujedno i prvi koncert proljetne sezone Musicology Barcafe Sessionsa 2020. godine. Kovacs, pjevačica specifičnog glasa, kantautorica i žena magične karizme, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey. Musicology Barcafe Sessions Kovacs će ekskluzivno ugostiti u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani, svojim standardnim destinacijama gdje, kao i uvijek, promoviraju posebno birane glazbene umjetnike. 

Nizozemska je poznata po tulipanima, siru, slobodi konzumiranja marihuane a odnedavno i po Sharon Kovacs koja je doista njihov najimpresivniji proizvod.

Svoj glazbeni put počela je u barovima Eindhovena gdje je osvajala svojim specifičnim glasom i ogromnim talentom. Potaknuta uspjehom u svojoj zajednici, odlučila je odškolovati svoj glas upisavši Rock City Institute, privatnu glazbenu akademiju. Iskustvo na akademiji bilo je vrijedno a tamo je i upoznala svoje članove benda. 

Live svirkama i glazbenom akademijom iscrtala je vlastiti, jedinstveni put kroz životne zaplete i svojom opakom primaljivošću osvojila svijet.  

Prvim singlom „ My Love“ iz 2013., ostvarila je ogroman uspjeh koji je pratio i izlazak debitanskog albuma „Shades of Black“. Milijuni pregleda na You Tubeu, tisuće komentara i ZVIJEZDA je rođena. Njeni glazbeni uzori Amy Winehouse, Billie Holiday, Nina Simone i mnoge druge soul dive pomogle su u kreiranju njenog glazbenog stila, a njezina najveća snaga osim glasa leži u pisanju vlastitih tekstova koji su brutalno iskreni. 

Njezin sljedeći album, „Cheap Smell“,  jedan je od najotvoreniji, najiskrenijih i nadahnutih soul albuma desetljeća kojim je pronašla pozitivu u najtežim životnim skretanjima. Bez straha se dotakla dobrih i loših aspekata modernih veza, u pjesmama ispovjeda divlju ljubav, nezdrave odnose, ovisnost i hedonizam, sve što je posljednjih godina prati na njenom životnom putu – od gubitka glazbenih i romantičnih partnera do izgradnje nove KOVACS obitelji. 

Album predstavlja putovanjemu kojem pronalazim ono što mi je potrebno kako bi bila zadovoljna sa sobom i da prihvatim dijelove sebe koji možda nisu savršeni“ – priznaje Kovacs. 

„Cheap Smell“ album je i mračan i sladak, besprijekorno ilustrirajući pronalaženje svog bitka kroz krahove i slomove kako bi se na kraju opet izgradila. 

Ova nizozemka s berlinskom adresom i glazbom koja svira u svakom kutku planete, Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma i zarezati dušu i srce svih posjetitelja. Nahraniti će svojim glasom i tekstovima, na jedan dan utopiti će nas vrtuljak emocija, izvrstan ritam a i razveseliti nas svojom dječačkom razgranošću.

CHEAP SMELL ( LIVE)

MY LOVE


Za dodatne informacije posjetite www.facebook.com

VAŽNE INFORMACIJE:

Mjesto: Tvornica Kulture
Datum: 11. Ožujka  2020.
Cijena ulaznica: 125 kuna early bird  // 150 kuna
Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Entrio na www.entrio.hr te na svim Entrio prodajnim mjestima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.