Obavijesti

News

Komentari 278

Muškarac (28) zatočio majku dvoje djece i danima je silovao

Kako se nesretnica opirala, uz batinjanje ju je skidao i potom silovao. Iživljavanje je trajalo do 26. prosinca kada je u stan, nakon obavijesti njezina oca, upala policija

VIDEO

Danijel J. (28), osumnjičen za silovanje žene (25) i protupravno oduzimanje slobode, završio je u istražnom zatvoru Remetinec na mjesec dana kako ne bi mogao utjecati na svjedoke ili ponoviti nedjelo. 

Sumnjiče ga da je početkom prosinca putem Facebookea upoznao ženu (25) koju je, nakon dopisivanja, zatražio da mu pošalje fotografiju svog tijela. Žena mu je, unatoč, sramu poslala fotografiju gornjeg dijela tijela u kojem je bila u grudnjaku. Nakon toga Danijel J. zaprijetio joj je da će fotografiju objaviti na društvenoj mreži ako mu ne pošalje fotografiju intimnog dijela tijela.

Žena mu je poslala fotografiju svoje vagine, a ucjenjivač joj je zaprijetio da će, ako ne dođe u Zagreb, njezinu nagu fotografiju poslati njenom partneru. Prijetio joj je i da će, ako ne dođe, ubiti nju, njezino dvoje djece, partnera te partnerove roditelje. 

Uplašena žena je 21. prosinca, kada je Danijel J. taksijem došao do nje u malo slavonsko mjesto, pristala s njim autobusom otići u Zagreb. Tijekom vožnje nasilnik joj je gurao ruku u gaćice, a ponovio je to i u toaletu na autobusnom kolodvoru po dolasku u metropolu. Potom ju je odveo u stan i oduzeo joj mobitel. Nakon dva – tri dana počeo ju je tući šakama po glavi i tijelu. Iako se nesretnica opirala, uz batinjanje ju je skidao i potom silovao. Iživljavanje je trajalo do 26. prosinca kada je u stan, nakon obavijesti njezina oca, upala policija. 

Utvrdi li se na sudu da je Danijel J. kriv prijeti mu do 13 godina zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 278
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...