Obavijesti

News

Komentari 69

Muškarac (29) osumnjičen da je podmetnuo požar kod Omiša

Muškarac (29) osumnjičen da je podmetnuo požar kod Omiša
1

Ovo je 70. kriminalističko istraživanja provedeno radi požara ovog ljeta i 30. počinitelj koji je priveden, rekao je Božinović. Kazao je i kako je o nagađanjima da je požar izazvala bengalka prerano govoriti

VIDEO

Požar koji je u četvrtak navečer buknuo u šumi u Krilu Jesenicama, a u kratkom se vremenu potpomognut jakim jugom proširio do Bajnica i Podstrane, najvjerojatnije je izazvan bengalkom, doznaje se u splitskoj policiji koja je uhitila muškarca kojega dovodi u vezu s tim požarom.

Ana Čepić iz splitsko-dalmatinske policije Hini je potvrdila da je u četvrtak navečer uhićena osoba koju dovode u vezu s tim požarom, a neslužneno je riječ o 29-godišnjaku s područja Omiša koji je požar navodno izazvao bengalkom.

Požar je buknuo u 20.10 sati iznad stare uljare u Krilu Jesenicama na području obraslom šumom, a u jednom trenutku je čak zaprijetio i obližnjim kućama. Vatru su na terenu gasila 143 vatrogasca s 44 vozila sa šireg splitskog, dubrovačkog, šibenskog i zadarskog područja te vojnici.

Zbog požara je bila zatvorena i državna cesta D8. Dio stanovnika ostao je bez struje s obzirom da se morao isključiti dalekovod, a vatra je stavljena pod nadzor zahvaljujući kiši koja je u petak ujutro počela padati na području Krila Jesenica, Bajnica i Podstrane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vijest o uhićenju muškarca koji se dovodi u vezu s požarom na svom je twitteru objavio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. "Glede požara koji je izbio u Krilu Jesenice brzom operativom otkrio se počinitelj koji je priveden u postaju“ napisao je ministar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a