Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac (43) lakše ozlijeđen nakon uboda nožem u trbuh

None Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL 14

Muškarac koji je izboden ima lakše tjelesne ozljede. Trenutno se ne može utvrditi namjera te je policijski očevid još u tijeku, rekli su nam iz Sisačko-moslovačke policije

Sisačko-moslavačka policija zaprimila je dojavu o incidentu u subotu oko 15.20 sati u ugostiteljskom objektu u Autobusnom kolodvoru u Sisku. Dojava je bila da je osoba izbodena. 

- Muškarac (39) pao je po stepenicama, drugi muškarac (43) mu je pokušao pomoći, no kako je u ruksaku imao noževe pošto je mesar, slučajno je došlo do toga da se napiknuo na njih u trbuh prilikom pomaganja. To su prve informacije koje su rekli neki svjedoci. Muškarac ima lakše tjelesne ozljede. Trenutno se ne može utvrditi namjera, rekla su nam iz Sisačko-moslavačke policije. 

Očevid je u tijeku te će se nakon njega znati detalji.

Komentari (12)
  • Pa ako je istina da je ovaj koji je pomagao palom muškarcu po struci mesar a u ruksaku je imao noževe a ovaj se slućajno napikao na nož, sad će biti problema dokazati istinau, pa ti pomaži nekome.

    16. 3. 2019,   18:26
  • Nozevi su bili kod 39-godisnjaka u ruksaku Posvadali su se on i 43-godisnjak i nakon naguravanja je ovaj od 39 god pao Ovaj mu je ipak isao pomoc da ustane i nabo se na nozeve iz ruksaka KOJI JE BIO KOD OSOBE OD 39 GOD... Poznam ovog od 39 god Eto iz prve ruke I jedan i drugi pod utjecajem alkohola

    16. 3. 2019,   20:32
  • Clanak je tako jasan da svaki citatelj ima svoj zakljucak 🤣

    17. 3. 2019,   07:22