Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac htio ubiti susjeda, nasrnuo na njega s tri noža

Napadnuti susjed uspio se rukama obraniti od napada ali su mu porezane ruke.Uspio je i drugi nož izbiti nogom iz napadačima ruke. Potom je napadač pobjegao u svoje dvorište

Međimurski su policajci dovršili kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom s područja općine Štrigova zbog pokušaja ubojstva. Muškarca se sumnjiči da je 14. kolovoza poslije 17 sati u Železnoj Gori s noževima u rukama nasrnuo na 60-godišnjeg susjeda dok je izlazio ih auta kojeg je parkirao u vlastitom dvorištu. Napadnuti susjed uspio se rukama obraniti od napada ali su mu porezane ruke.

Uspio je i drugi nož izbiti nogom iz napadačima ruke. Potom je napadač pobjegao u svoje dvorište ali su ga sustigli napadnuti susjed i njegov 32-godišnji sin. 
 
Napadač je opet pokušao iz stražnjeg dijela hlača izvaditi još jedan nož. No, napadnuti susjed i njegov sin uspjeli su ga svladati i zadržati do dolaska policije. 

Policija je napadaču oduzela tri noža. Osumnjičeni i napadnuti susjed lakše su ozlijeđeni, te im je pružena liječnička pomoć. Sutkinja istražnog suda u Varaždinu na prijedlog odvjetništva, je nakon saslušanja osumnjičenom napadaču odredila pritvor, doznajemo od PU međimurske.
 

Komentari (19)
  • Jedan u zubima

    16. 8. 2017,   11:48
  • Danči daj se malo skoncentriraj.Uspio je i drugi nož izbiti nogom iz napadačima ruke.Ajhaj a kaj je bilo s prvim nožem i ostalim napadačima ruke.Važno da se piskara

    16. 8. 2017,   11:33
  • Ajde mi daj sad odmah 6 crvenih i uhidbeni nalog na europol. Jaaaaj....drzave ti i idiota...

    16. 8. 2017,   13:12