Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac pao iz kabine pa ga prignječila gusjenica buldožera

U Jalžabetu kod N. Marofa pao je na gornji dio gusjenice, koja ga je privukla i prignječila u prostoru između gusjenice i kabine. Nesretni mladić (27) na mjestu je preminuo

U Poduzetničkoj zoni Jalžabet Roberto Rauš (27) iz Novog Marofa u subotu ujutro oko 8.15 sati upravljao je buldožerom. Vozeći unatrag, u jednom je trenutku izašao iz kabine, no poskliznuo se.

Pao je na gornji dio gusjenice, koja ga je privukla i prignječila u prostoru između gusjenice i kabine. Nesretni mladić na mjestu je preminuo. U domu Rauševih obitelj i prijatelji i jučer su tugovali za tragično stradalim Robertom.

Do njegova oca Borisa, vlasnika tvrtke Bagerkop Rauš, nismo uspjeli doći. Kako smo saznali od Stjepana Plantaka, tajnika Karting staze u Novom Marofu, čiji je Boris predsjednik, Robertov otac je pod sedativima.

- Majka je gotovo u nesvijesti od žalosti i također pod jakim sredstvima za smirenje. Ovo je veliki šok za cijelu obitelj - kaže Plantak, ujedno i Borisov prijatelj. Roberto je bio vlasnik tvrtke Bagerkop - Roberto Plus d.o.o. Nije bio oženjen, ali je bio u vezi s djevojkom iz Zagreba. Posljednji ispraćaj Roberta bit će danas u 16 sati na mjesnom groblju u Mađarevu.

Komentari (11)
  • Točno mora stati!Samo ne piše kokliko je star stroj???Stari strojevi nemaju gotovo nikakve sigurnosne uređaje!Osim toga na slici je kombinirka a ne boldozer,Sućut obitelji!

    27. 6. 2016,   07:48
  • Pogreb u ponedjeljak u 16 u Mađarevu....

    26. 6. 2016,   23:21
  • hrvatski obrtnik

    27. 6. 2016,   20:39
Message