Obavijesti

News

Komentari 20

"Vidjele smo kako leži krvave glave, nije mu bilo pomoći"

"Vidjele smo kako leži krvave glave, nije mu bilo pomoći"
21

TRAGEDIJA U NOVSKOJ: Gospođa koja je prva muškarcu pritrčala u pomoć. Kaže da je s kćeri pila kavu u ljetnoj kuhinji kad su primijetile da muškarac, koji je istovarivao drva, leži

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Kod Novske nešto prije 14 sati drvo s kamiona ubilo muškarca (61). Reporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata Video on Friday, 25 May 2018

Strašna nesreća dogodila se u Novskoj, u petak oko dvadeset minuta prije 14 sati u ulici Adalberta Knoppa na broju 63. Ž. L. (61), autoprijevoznik, smrtno je stradao prilikom istovara drvenih trupca. Nakon što je otkopčao sigurnosni remen trupac s vrha pao mu je na glavu. 

- Kćerka i ja smo sjedile pred ljetnom kuhinjom kada je došao s kamionom, inače smo kumovi, nije mu to bilo prvi puta tu je stalno istovarao drva, onda bi ih rezali i cijepali u cjepanice za prodaju. Kamion nije bio ugašen, bio je to za njega  rutinski posao, tako da nisam puno obraćala pozornost na to što radi. Kćerka mi je rekla da joj se čini da on leži pored kamiona. Otišla je malo bliže i viknula mi je da leži pored kamiona. Pogledala sam u smjeru kamiona i vidjela sam mu nogu između prednjih i zadnjih kotača. U prvi mah sam pomislila da je pao s kamiona, možda mu je pozlilo. Potrčale smo obje tamo. Kada smo došle vidjeli smo ga kako leži krvave glave, dozivala sam ga, ali mi nije odgovarao niti se micao. Pozvala sam Hitnu pomoć, a kćerki sam rekla da pozove svoga brata koji također radi na Hitnoj, on živi stotinjak metara dalje od mene, da požuri možda može pomoći našemu kumu. Hitnoj smo rekli smo da on ne daje znakove života. Kada je moj sin došao pogledao ga je i pozvao nekoliko puta, ali nije odgovarao, već je bio poplavio.  Tek kasnije smo shvatili što se dogodilo. Kada je došao Željko je išao otkačiti remen, čim je to uradio teško drvo mu je palo izravno na glavu i otkotrljalo se nedaleko od njega. Stigli su Hitna pomoć i policija, nažalost liječnici su konstatirali smrt. Jako mi  ga je žao i ne znam kako ću se oporaviti od šoka, mogu se misliti kako je njegovoj obitelji, supruzi, djeci i unučadima – rekla je Nena Šagovac (59).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ž. L., bio je sam kod svoga kamiona tako da nitko ne zna što se u biti dogodilo, policija je događaj okvalificirala kao nesreću na radu. 

- U petak oko 13.45 sati u ulici Adalberta Knoppa u Novskoj 61-togodišnjak je svojim kamionom Kutinskih registracija dovezao više  metrica drva. Prilikom otpuštanja gurtne kojom su ta drva bila osigurana jedan trupac je pao s kamiona i šezdesetojednogodišnjaka je udario u glavu koji nje na mjestu preminuo. Mrtvozornik je naredio obdukciju tijela, a osim policijski djelatnika očevidu je nazočila i inspektorica zaštite na radu. Policija će izvješće dostaviti Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku – rekla je Natalija Mezak – Dolenčić, glasnogovornica PU Sisačko – moslavačke.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.