Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac se objesio ispred barake skvotera na Trnju

None Foto: Ž.Lukunić 6

ZAGREB: Ispred barake u Trnjanskoj 68 pronašli su tijelo muškarca koji se žicom objesio za trešnju u dvorištu. Nije ostavio oproštajno pismo

Prijatelji su ga posljednji put vidjeli živog u nedjelju u 20 sati. Mrtvog ga je pronašao prolaznik u 8 sati ujutro. Vilem Gudec (34) objesio se u dvorištu na zagrebačkom Trnju. Njegovi prijatelji kažu da je djelovao normalno kad su se rastajali. U dvorištu u kojem se objesio okupljali su se beskućnici, skvoteri, koji su tamo prije pet godina sagradili malu baraku. Susjedi su nam ispričali da su beskućnici često tamo pili do jutra, a posebno tijekom ljeta. Kažu da su bili glasni te da nekad zbog njih nisu mogli na miru spavati.
- Osim buke nisu stvarali velike probleme - rekao je susjed s druge strane ceste.
Policija još istražuje sve okolnosti samoubojstva. Nije im poznat motiv jer nisu pronašli oproštajno pismo. Znaju jedino da je živio u blizini.

Komentari (31)
  • Probaj si svezat zicu oko glave pa ces vidjet gdje ce tvoje ruke bit

    17. 12. 2007,   12:10
  • Dobra je bila ona Latinica, gdje se raspravljalo kako novinari objavljuju svakakve slike, ni ne razmisljajuci na rodbinu i bliznje. K\'o fol upozorenje- uznemiravajuce slike, a u ljudskoj prirodi je da ce to ici gledati. Ne znam cemu ove slike. Da ih nema, nebi nitko ni letio ovo gledati.

    17. 12. 2007,   12:16
  • Kako može imati ovako čudnovat položaj ruke?

    17. 12. 2007,   12:09