Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac vario u garaži kad je nešto eksplodiralo: U bolnici je

None Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL 3

Kako je potvrdila glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor, muškarac je navodno nešto zavarivao kad je došlo do eksplozije

U eksploziji koja u Bilicama kod Šibenika danas popodne teške i po život opasne ozljede zadobio je 62-godišnji muškarac. Dok se liječnici bore za njegov život policija započinje očevid.

- Dojavu o eksploziji smo dobili u 13.10 sati. Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila dok je 62-godišnji muškarac zavarivao rezervoar za benzin. Njega je zbrinuo tim hitne medicinske pomoći Opće bolnice Šibenik, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život. Slijedi policijski očevid - rekla nam je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šihensko-kninske.

Više informacija bit će po okončanju očevida. 

Komentari (25)
  • Kao varioc sa 20 godina iskustva mogu poručiti svima koji čitaju i žele sami variti rezervoare da ga prije zavarivanja moraju napuniti vodom i tako zavariti jer je to prevencija od eksplozije benzinskih para.

    6. 4. 2019,   16:17
  • Ako se rezervoar mora variti isprazni se,par puta ispere vodom i pusti se par dana da se provjetri i onda se napuni vodom pa tek onda vari

    6. 4. 2019,   16:42
  • čim piše da je genijalac išao variti rezervoar od benzina i na slici golf dvojka - bosanac u pitanju, nema sumnje..

    6. 4. 2019,   17:36