Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarca (47) ubio strujni udar dok se tuširao, našao ga otac

None Foto: 24sata

Goran M. (47) je tijekom tuširanja dotaknuo slavinu koja je bila pod naponom. Na mjestu je poginuo. Mrtvog ga je u kupaonici našao shrvani otac Slobodan (70)

Muškarac iz sela Ćela kod Prijedora u ponedjeljak poslijepodne na mjestu je umro nakon što ga je, dok se tuširao, udarila struja. Živio je u kući sa ocem Slobodanom (70). Policija je utvrdila da je Goran M. (47) tijekom tuširanja dotaknuo slavinu koja je zbog neispravnog bojlera bila pod naponom. Na mjestu je preminuo.

- Goran je bio sin kakvog je svaki otac poželjeti mogao - rekao je shrvani otac. Ispričao je kako su prije nesreće bili u vrtu. Kada su završili s poslom sjeli su jesti. 

- S objedom sam završio ranije i otišao sam prileći. Probudio me šum vode koju sam čuo u kupaonici. Digao sam se i u sobama potražio sina. Otvorio sam vrata kupaonice, voda je prelijevala preko ruba kade, a Goran je zgrčen sjedio u kadi, u ruci je držao tuš. Dohvatio sam tuš i stresla me struja. Istrčao sam u hodnik u isključio bojler. Sina sam jedva iznio iz kade - rekao je Slobodan. Goran je bio nezaposlen. 

- Nakon smrti majke ostao je živjeti s ocem. Živjeli su teško i zbog nestašice novca nije se ni ženio – rekao je Zoran.

Komentari (3)
  • Ostade covjek na kraju bez svega, nadzivio i svoju suprugu i sina. Uzas, i mislim da je tom ocu jako tesko sada i nebi nikom pozelio takvo nesto. Ljudi zaboravite nacionalnost, bio on Slobodan, Ante, Mujo il neko deseti, ta vremena su prosla... Moje saucesce nesretnom ocu!

    14. 6. 2011,   22:27
  • zalosno stvarno...ne ponovilo se

    15. 6. 2011,   09:15
  • Već po ko zna koji put mogu napisati - sirotinjo i Bogu si teška !!!

    14. 6. 2011,   21:42