Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Muž je bio potišten, ali kćer nije pokazala bol, čudno je to'

None Foto: Privatni album/RTL/Pixsell

Đuro Vukalović sve i svakog poznaje u dušu pa tako i obitelj Dominić - Srnec. Vjenčao je Smiljanu i njezina supruga, krstio i pričešćivao njihovu djecu....

Svećenik iz Palovca koji je tamo već 44 godine, Đuro Vukalović u suzama je za RTL kazao kako 'su to sve njegovi župljani i nikoga ne osuđuje'. Sve i svakog poznaje u dušu pa tako i obitelj Dominić - Srnec. Vjenčao je Smiljanu i njezina supruga, krstio i pričešćivao njihovu djecu. 

- Uvijek je bila brzopleta, onda je govorila brzo dosta, ali sa jednom strahom, trepetom jednim - kazao je Vukalović.

Kaže da on kao svećenik mora oprostiti svima pa tako i Smiljani ukoliko je učinila ono što joj se stavlja na teret.

ŠOK U VARAŽDINU Smiljanu su doveli u lisicama u banku: 'Prošli su me trnci...'

- Ona mora biti majka i dalje. Neću nikoga osuđivati, premda je to za osudu, ali treba spasiti živoga čovjeka - govori svećenik. 

Nekog od obitelji posljednji je put vidio na Jasmininu sprovodu, a prije toga Smiljanin suprug i kći bili su kod njega na razgovoru. 

- Otac, muž od Smiljane - on je bio potišten, nije htio ništa pričat. Kćerka Katarina, starija, koja je pred udajom, ona je bila malo više razgovorljiva, ali nije pokazala neku bol, neku tugu, tako da mi je bilo malo s jedne strane čudno - kaže Vukalović.

Smiljanu Srnec terete da je 2000. godine ubila sestru Jasminu Dominić i njezino tijelo držala u zamrzivaču. Smiljana je od 20. veljače u istražnom zatvoru kako ne bi pokušala utjecati na svjedoke ili ponovila kazneno djelo.

 

Komentari (27)
  • E moj pope svi smo mi vukovi u ovčjem krznu i na žalost nikada se ne zna kad ćemo planuti ...Na žalost svaki dan čitamo o novom nasilju tragedijama tako da nitko od nas ne zna što ga čeka....😞😞

    27. 2. 2019,   20:54
  • Pa kakvi tugu je trebala pokazati? Dobriša Cesarić - Skrivena bolNetko sa svojim bolom ideKo sa otkritom ranom: svi neka vide.Drugi ga čvrsto u sebi zgnječiI neda mu prijeći u suze i riječi.

    27. 2. 2019,   21:08
  • Mislim da jedan svećenik nema pravo na ovaj način ništa komentirat.

    27. 2. 2019,   21:23