Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muž je spavao, a Ksenija je bila pijana i zabila mu nož u srce

None Foto: epodravina.hr/facebook

Ksenija Topolovčan (30) je 9. travnja ove godine u kući u Budančevici ubola supruga u prsa, koji je preminuo u bolnici. Sada je podignuta optužnica za ubojstvo, a njoj je produljen pritvor

Nakon provedene istrage, Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv 30-godišnje Ksenije Topolovčan, zbog ubojstva supruga Mirka.

NAPUHALA 2,68 PROMILA Ksenija je ujutro kupila vino, a popodne ubola supruga Mirka

Okrivljenicu se tereti da je 9. travnja ove godine oko 19 sati u spavaćoj sobi obiteljske kuće u Budančevici u Koprivničko - križevačkoj županiji, ubola supruga kuhinjskim nožem u prsni koš u vrijeme dok je on spavao. Nanijela mu je ubodnu ranu prsišta s ozljedom srca uslijed koje je Mirko preminuo  na putu u bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu  prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljenici  istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.  

ISPOVIJEST POTRESENOG OCA: 'Ubio sam Boga u njoj kad sam vidio nož. Ali, već ga je ubola'

Okrivljena Ksenija bila je uhićena na mjestu događaja pod utjecajem alkohola od 2,60 promila.

Kako s u u vrijeme događaja pričali mještani, Ksenija i Mirko su se često svađali a posebno je ona bila glasna u svađama. Taj isti dan policija je u njihovoj kući bila i tri sata ranije zbog obiteljske svađe.

Par je bio poznat i otprije policiji jer su oboje voljeli popiti a onda su se svađali.

UBOJSTVO U PODRAVINI Izbodeni muž umro je u vozilu Hitne: 'Čuli smo njeno urlanje!'

Živjeli su s njegovim ocem koji ih je financijski pomagao jer su bili nezaposleni. Supružnici ima dvoje djece koju im je oduzeo Centar za socijalnu skrb i smjestio u udomiteljsku obitelj.

Komentari (34)
  • strašno kad se žene napiju...zar se opijaju da bi pronašli odgovore na dnu čaše ?

    12. 10. 2018,   09:40
  • Užas i te žene...

    12. 10. 2018,   09:42
  • Ima zena kojima nije potreban alkohol da ozljede ili probodu svog muskarca . Tako da ovdje nije bitan podatak da je zena bila alkoholicarka.

    12. 10. 2018,   09:40