Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Muž je spavao, čuo se prasak. Ujutro smo pronašli metak...'

None Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Supružnici iz Varaždina primijetili su rupicu na roleti u spavaćoj sobi. Tek su naknadno shvatili da im je u novogodišnjoj noći netko ispalio metak u prozor...

Doček Nove godine na varaždinskom području proslavljen je brojnim vatrometima, petardama ali očito i pucnjevima iz oružja. U obiteljsku kuću supružnika u ulici Stjepana Vukovića u Varaždinu minutu iza ponoći netko je ispalio metak koji je napravio rupu u roleti i oštetio okvir plastičnog prozora.

- Suprug je spavao u spavaćoj sobi a ja sam bila odmah pokraj u sobi i gledala kroz prozor vatromet. Odjednom sam čula jaki udarac i otišla do njega u sobi. Njega je tresak probudio i uplašio kao i mene, no mi nismo znali da je to od metka. Vidjeli smo samo rupicu na roleti i ništa drugo te noć. Mislili smo da je to nastalo od petardi ili vatrometa. No, tek ujutro smo vidjeli da je propucan i oštećen i okvir prozora. Pretpostavljam da je metak nakon koji je napravio rupu u ruleti skliznuo niz staklo i završio u štoku prozora - rekla je supruga (54). Gotovo svake godine su, kaže, cijela obitelj, djeca i susjedi  bili na ulici i pratili vatromet. Kažu da će narednih godina biti puno oprezniji i više neće biti na dvorištu ili ispred kuće kada se bude pucalo i slavilo jer nikada ne znaš odakle opasnost vreba.

Varaždinska policija još traga za čovjekom koji je ispalio hitac.

Komentari (61)
  • Meni su jedne Nove propucali krovni prozor, murija je našla i metak, cijelu kuću mi zaprašili oni iz CSI i soli na rep....moš mislit kak su nekog našli.

    5. 1. 2018,   03:38
  • Kakav konj moraš biti da sa pištoljem proslavljaš novu godinu

    5. 1. 2018,   00:16
  • možete mu soli na rep stavit.

    4. 1. 2018,   22:25