Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na Dan sjećanja dio Vlade bit će u Vukovaru, a dio u Škabrnji

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik hrvatske Vlade bio je u  Rogovićima, u blizini Pazina, gdje je svečano obilježen početak izgradnje punog profila na dionici istarskog ipsilona od Rogovića do Tunela Učke u duljini od 28 kilometara

Predsjednik Vlade Andrej Plenković rekao je u četvrtak novinarima  da će na Dan sjećanja dio Vlade biti u Vukovaru, a dio u Škabrnji.  

- Naravno da ćemo otići u grad heroj, simbol Domovinskog rata, i iskazati pijetet prema žrtvama te još jednom dati političku podršku razvoju grada Vukovara u ekonomskom smislu. Mislim da će ovih dana biti prigode da se vidi koliko je ova Vlada učinila za razvoj Vukovara, koliko ima tu brojnih projekata koji su zapravo nastavak svega onoga što smo učinili i obećali na sjednici Vlade koja je održana u studenome 2016. godine - izjavio je premijer Andrej Plenković danas u Rogovićima, u blizini Pazina 

Istaknuo je kako su to važni projekti, od infrastrukture do potpore izgradnji Vodotornja te rješavanja imovinsko-pravnih pitanja i izrade posebnog zakona o Vukovaru.

- Prema tome, to je samo dokaz da ova Vlada podržava i u ekonomskom i u političkom smislu razvoj grada Vukovara - poručio je Plenković i dodao da je "svatko tko želi iskazati pijetet prema žrtvi hrvatskih branitelja i prema žrtvi Vukovara dobrodošao".

Predsjednik hrvatske Vlade bio je u  Rogovićima, u blizini Pazina, gdje je svečano obilježen početak izgradnje punog profila na dionici istarskog ipsilona od Rogovića do Tunela Učke u duljini od 28 kilometara.    

Komentari (2)
  • NIKADA zaboraviti a jos manje oprostiti srbocetnicku agresiju na Hrvatsku !

    15. 11. 2018,   17:55
  • Di ti,tu i ja.

    15. 11. 2018,   17:34