Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na dan suprugova sprovoda saznala je da će dobiti dijete

None Foto: Facebook 4

Sedam godina Royce i Kristy pokušavali su začeti. Pet dana nakon umjetne oplodnje Royce je poginuo, a na dan sprovoda Kristy je saznala da je trudna

Nakon sedam godina pokušavanja da dobiju dijete, Kristy Kircherner spoznaja da je trudna ostavila je gorak okus. Naime, da je u drugom stanju otkrila je na dan kad je pokopala supruga Roycea koji je poginuo u prometnoj nesreći. 

Royce je stradao u strašnom sudaru samo desetak minuta vožnje od njihova doma u Queenslandu. Bilo je to pet dana nakon što je Kristy obavila umjetnu oplodnju za koju su štedjeli tri godine. 

- Trudna sam, ali to nisam željela reći na ovaj način - kaže Kristy u videu na YouTube kanalu 'ConcieveABaby' na kojemu su ona i Royce objavljivali šaljive snimke vezane uz pokušaje da dobiju dijete.

'Dijete je moj razlog da živim'

- Ovo dijete je moj i Royceov san i moj je razlog da živim - kaže Kristy koja je svojem nerođenom djetetu dala ime Pacey.

Kazala je kako je tijekom pogreba razmišljala o tome da objavi da je trudna. 

- Bilo je jako teško odlučiti kada je on pokraj mene u lijesu. No to je bio jedini put da mogu objaviti zajedno s njime da ćemo dobiti dijete - rekla je, piše Daily Mail.

Dobri ljudi za Kristy prikupljali pomoć

Još je nevjerojatnije da su samo dva tjedna prije Royceove smrti otkazali njegovo životno osiguranje, a ona je prestala raditi. Iako je bez primanja, ima veliku podršku, a putem Facebook stranice prikuplja sredstva kako bi platila velike rate za oplodnju i sprovod. U samo 22 dana prikupila je više od 16.000 dolara. 

- Hvala svima, ovo je fantastično. Nadala sam se samo stotinjak dolara za gorivo i namirnice. Naći ću način da maleni Pacey osjeća prisutnost svojeg oca koji je, nadam se, negdje duboko u sebi znao da ćemo ipak dobiti dijete - poručila je Kristy.  

Komentari (53)
  • eto što ti je život, negdje ugasi svijeću, negdje je upali... priča kao iz nekog filma... ako je već tako sudbinski mračno moralo biti, ostala je barem najdivnija i najželjenija "uspomena" na supruga... sretno!

    20. 11. 2014,   11:29
  • Život stvarno piše romane.Neka joj je sa srećom njoj i djetetu.

    20. 11. 2014,   11:19
  • Koliko tužno bilo,u svoj toj nesreći,ipak je sreća da će dobiti dijete.

    20. 11. 2014,   11:23