Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Na Dan žena dijeli cvijeće, a moju mamu i sestru je tukao...'

None Foto: Facebook

Nakon što ga je kći optužila za zlostavljanje, te optužbe je potvrdio i sin Igora Krizmanića. Kako kaže, jedina mu je želja da svi saznaju kakav je njegov otac zapravo

Od njega, kao od oca, već godinama ništa ne očekujem. Ali od njega, kao od čovjeka, očekujem da se barem ispriča za sve što je učinio, ispričala nam je Petra, kći HDZ-ova vijećnika iz Požege.

Podsjetimo, Petra je prije nekoliko dana u Facebook grupi #spasime ispričala kako ju je njezin otac zlostavljao. Priča se vrlo brzo proširila u javnosti, a ona je zbog svoje hrabrosti izazvala divljenje žena diljem zemlje. Njezin otac je zbog optužbi zamrznuo sve svoje političke funkcije te čak i izašao iz HDZ-a dok, kako kaže, ne dokaže svoju nevinost.

ZAMRZNUO SVE FUNKCIJE Kći HDZ-ova vijećnika: Tata me tukao kuhačom zbog ocjena...

- Sve poričem što je moja kći navela. Ne znam koji je uopće cilj ovoga - rekao je Igor Krizmanić. Međutim, jučer se javio i njegov sin Adrian Krizmanić, koji je potvrdio sve što je Petra iznijela o njihovu ocu.

'Ne želim se prisjećati toga' 

- Bilo je tu i psihičkog i fizičkog nasilja. Sestru je udarao. Nasrtao na majku. Jednom sam ga uspio zaustaviti jer više to nisam mogao trpjeti. Redovito je vrijeđao i moju majku i moju sestru. Govorio im je takve ružne stvari. Ne želim se ni prisjećati toga - ispričao nam je Adrian, koji trenutačno živi i radi u Njemačkoj, a s ocem, kaže, nema nikakve kontakte i drago mu je zbog toga.

- Jednom nas je i izbacio iz kuće. Eto tako, došlo mu valjda. Namjerno bi nas provocirao, pa nasrtao, a sve je to radio čak i nakon rastave - kaže Adrian i nastavlja:

- S ocem ne pričam već nekih pet godina. Bez ikakvih kontakata. I bolje je tako. To nije čovjek i htio bih da svi vide kakav je. On ima unuke kojima ne zna ni ime. Nikad nije nazvao niti da pita kako smo, niti da čestita rođendan, niti da se ispriča za sve što je napravio. Ispriku od njega više ni ne očekujem, jer kako očekivati nešto lijepo kao što je isprika od čovjeka koji je svojoj djeci uništio djetinjstvo. Kaže kako mu je drago što je njegova sestra odlučila podijeliti ovu priču kako bi svi vidjeli kakav je Igor Krizmanić.

- Skupilo se toliko toga u njoj i logično je to. Trpjeti takve stvari godinama je nemoguće. Kuhalo je to u njoj i potaknuta ovim svime morala je reagirati. Svaka joj čast na tome - dodaje Adrian.

Ranije, u razgovoru za 24sata, Petra je objasnila kako se ni ne sjeća kad ih je otac počeo zlostavljati te da o njemu nikad nije razmišljala kao o političaru i vijećniku, nego je on u njezinim očima samo nasilnik.

- Jednom sam mu prešutjela da sam dobila jedinicu u školi. Dočekao me sjedeći na stolu s kuhačom u ruci. Natjeravali smo se oko stola, a kad me uhvatio, toliko me pretukao da sam morala lagati da me ugrizao pas - prisjetila se hrabra djevojka. Njezin brat Adrian kaže kako ne očekuje da će se njegov otac ikad ispričati, ali ipak ima jednu želju, a to je da svi shvate kakav je njegov otac zapravo.

'Sramim se svog oca' 

- Ja se 15 godina budim sa znanjem da imam oca, a sramim ga se. Ne znam da li da ga još zovem ocem. Moja želja je samo da svi saznaju kakav je on. Na Dan žena sa smiješkom u Požegi dijeli ruže i karanfile, a moju majku i sestru je vrijeđao i tukao - kaže Adrian. Igor Krizmanić nije bio dostupan za komentar.

Komentari (184)
  • Davno sam ja rekla da su ovi hadezejci svi isti kao da ih jedna mater rodila. Sad sam počela sumnjati i da su pod nekim opijatima .

    20. 3. 2019,   20:11
  • HDZovac, rvatina, muškarčina, a s kuhačom u ruci, ma nemoguće

    20. 3. 2019,   20:10
  • Konobar sa iskaznicom Krim organizacije,domoljub,ponizan i skroman 😂😂😂 nema sta slika i prilika politicara u RH!!!!trebalo mu odavno rebra poravnat kad tuce djecu i zene!!!!

    20. 3. 2019,   20:20