Obavijesti

News

Komentari 93

Na Facebooku uživo prenosila kako joj dečko krvari i umire

Na Facebooku uživo prenosila kako joj dečko krvari i umire
2

SAD: Lavish Reynolds i njezin dečko Philando Castile vozili su se u autu. Zaustavila ih je policija. Philando je htio izvaditi dokumente, policajac je pucao u njega četiri puta...

VIDEO

Lavish Reynolds je na Facebooku uživo prenosila ubojstvo svog dečka. Nju i njezinog dečka Philandoa Castilea (32) policija je zaustavila u Minneapolisu jer im je bilo pokvareno svjetlo na vozilu. Policajac je Castilea tražio da pokaže dozvolu.

Djevojka tvrdi da je njezin dečko htio izvaditi dozvolu, a onda ga je policajac upucao četiri puta. Kameru je usmjerila prema dečku koji je krvario, a onda je snimila i kako policajac i dalje upire pištolj u auto.

Reynolds je rekla svojim prijateljima na Facebooku da je Castile imao dozvolu za nošenje oružja. Rekao je policajcu i da ima oružje, a onda je krenuo izvaditi novčanik, vozačku i osobnu iskaznicu. 

- Onda ga je policajac pogodio u ruku - kaže Lavish. Njoj je policajac naredio da se ne miče. Čuje se i kako je policajac skoro kroz plače rekao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rekao sam mu (Castileu op.a.) da ne vadi dokumente, rekao sam mu da raširi ruke. 

- Rekli ste mu da izvadi dokumente - rekla je Lavish i dodala: "Nemojte mi reći da je mrtav, da je samo tako otišao". Policajci su ju onda izvukli iz vozila i uhitili. S njom i dečkom u vozilu je bila i njezina kći (4). 

Ranjenog Castilea su odvezli u bolnicu gdje je umro. Policija je dala šturo priopćenje kako slučaj istražuju. Video je izazvao bijes građana i prosvjede ispred kuće guvernera Minnesote, piše Daily Mail. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a