Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na Fejsu osvanula stranica Konobar Bago nakon uvreda

None Foto: www.facebook.com/BagoProvokator 4

Facebook stranicu Konobar Mislav Bago do jutra je lajkalo više od 4700 ljudi. Novinara Nove TV u nedjelju je vrijeđao Željko Kerum, gubitnik izbora u Splitu

Željko Kerum sinoć je nakon objave prvih rezultata, koji su mu još davali neke šanse, nazvao agenciju Ipsos Puls klošarskom agencijom, a novinara Mislava Bagu vulgarno izvrijeđao i poručio da je varalica te da postane konobar što i je. Ta je njegova izjava popraćena pljeskom njegovih simpatizera.

Kerum ipak nije ušao u drugi krug izbora u Splitu, ali ubrzo nakon njegove izjave na Facebooku je osvanula stranica Konobar Mislav Bago. Na stranici je postavljeno nekoliko fotografija, među kojima i ona Bage kao konobara te slika kafića Ćakula koji vodi brat Fani Horvat. Stranicu je dosad lajkalo više od 4700 ljudi. 

Komentari (81)
  • a sta je sramota biti konobar neka ga sada tuze to je posten posao a on on je sve sto ima pokrao od naroda.sram ga bilo.svaki konobar treba da podnese tuzbu protiv ovog seruma pardon keruma

    20. 5. 2013,   10:27
  • sestra mu ima vrizuru ko da joj je mislav bago šejkao koktele od nitroglicerina na glavurdi...

    20. 5. 2013,   10:06
  • E moj Kerume prošlo je tvoje vrijeme, "đaba" si bio gradonačelnik ""đaba" postavljao kipove, križeve, "đaba" pršut na glavi - kad nema SOLI U GLAVI !!!

    20. 5. 2013,   09:55