Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na Fejsu traže napadače koji su pretukli dva brata

None Foto: Facebook

Grupu 'Ovo je jedan od vandala' pokrenuo je mladić koji je bio tu večer u klubu ispred kojeg su pretukli mladiće. Jednog je uspio i uslikati

Na Facebooku je organizirana grupa 'Ovo je jedan od vandala' pomoću koje mladić pokušava pronaći napadače na svoje prijatelje koji su brutalno pretučeni na dočeku Nove pred klubom Piranha na zagrebačkom Jarunu. Huligani su napali jednog mladića, a dva brata blizanca priskočila su mu u pomoć. Završili su na Rebru s teškim ozljedama. Jednom su navodno operirali jagodičnu kost, dok je drugom bratu noga u gipsu. Grupu 'Ovo je jedan od vandala' pokrenuo je mladić koji je bio u klubu tu večer. Objavio je i fotografiju jednog od napadača, dok drugog nije uspio uslikali ali ga opisuje kao ćelavog, visok oko 175 centimetara s naušnicama na oba uha i tetovažom na desnoj ruci. Cijelu noć navodno su stajali blizu jedni drugih ali nikakvih sukoba nije bilo. Ni policija, a ni prijatelji pretučenih mladića ne znaju što je potaklo na napad. Pokretač grupe kaže kako se on spasio slučajnošću, odnosno, nije mu se dalo još ići kući, pa je ostao u klubu. Poziva sve koji imaju informacije o napadačima da mu se jave te će ih on proslijediti policiji.

Komentari (15)
  • to nece rijesit nista... na policiju odmah !

    3. 1. 2009,   10:56
  • A policija ce rijesit? znas sta kaze policajac: -sad te pustimo ali nemoj vise... U RJESENJA ! zub za zub

    3. 1. 2009,   11:21
  • ma kakva policija... odes mu na vrata i prvo razbijes starce koji su odgojili takvog kretena, razbijes ih ko jaje, a njega pusits... njega razbijes za 10 dana kad se smiri situacija... tek onako, iz zabave ! STOKA !

    3. 1. 2009,   10:29