Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona vozila 12 km

None Foto: Čitatelj 24sata

Na autocesti A1 gust je promet u oba smjera. Na naplatnoj postaji Lučko, na izlazu prema Zagrebu, kolona je duga 12 km. Savjetuje se izlazak na naplati Demerje

Uklonjena su vozila iz prometne nesreće na autocesti A1 na 202.km ( kod čvora Gornja Ploča) u smjeru Splita, no zbog velike gustoće prometa vozi se u koloni od 3 km, uz zastoje, izvijestio je HAK.

Normaliziran je promet na 42. km autoceste A1, kod nadvožnjaka Drežnik, u smjeru Zagreba. Na autocesti A1 gust je promet u oba smjera. 

Na NP Lučko, na izlazu prema Zagrebu, kolona je oko 12 km. Savjetuje se izlazak na naplati Demerje gdje se cestarina može platiti i gotovinom.

Na autocesti A2 Zagreb- Macelj na naplati Trakošćan u smjeru Macelja kolona je oko 5 km, a zbog gužve vozila se povremeno isključuju kod čvora Krapina, gdje je kolona oko 1,5 km. Na autocesti A7 GP Rupa- čvor Diračje, na naplati Rupa na izlazu kolona je 5 km, a na ulazu 3 km. Pojačan je promet i na riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, autocesti na A3 Bregana- Lipovac u smjeru istoka, na otoku Krku, Krčkome mostu te na Ličkoj (D1) i Jadranskoj magistrali (posebice na dionicama Novi Vinodolski- Senj, Split- Omiš- Makarska i Biograd na moru- Zadar).

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskoga do Svete Marije Magdalene zabrana je dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila). Jak vjetar usporava promet i na autocestama A1 između čvora Sveti Rok i mosta Maslenice i na A6 Rijeka- Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića.

Komentari (21)
  • nedavno je netko od komentatora, pisao kak mu je bilo super putovati starom cestom na more, ja se toga sjetila prošle nedjelje i nagovorila muža da idemo starom cestom natrag u Zg. bilo nam je super, nigdje gužve, staneš di hoćeš, fino papaš, odmoriš :) hvala komentatoru, pozz :))

    10. 8. 2013,   20:53
  • Evo i jedna friška vijest...zbog bure je na trajketnom pristaništu Prizna( prema Pagu) kolona 8 kilometara( 4 kilomtra od magistrale do pristaništa i još oko 4 kilometra na magistrali) a trajekti cijeli dan voze između dva nalata vjetra pa kolko stignu prevesti prevezu. Ako netko ima volje ili se još stigne preusmjeriti neka vozi na most.

    10. 8. 2013,   21:59
  • koja vijest.- pa kad će bit gužva ako ne sad u špici sezone i još vikend

    10. 8. 2013,   20:35