Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na letu za Zadar: Mrtvi pijani su divljali i povraćali po avionu

None Foto: screenshot/

Skupina od nekoliko desetaka Britanaca ostalim je putnicima na Ryanairovom letu iz Manchestera za Zadar priuštila poprilično traumatično putovanje, a troje je po slijetanju uhitila policija

Aneta Zukow (24) i njen dečko Piotr Nesan (32) u Manchesteru su se ukrcali na let za Zadar i u sljedeća tri sata pretrpjeli, zajedno s ostalim putnicima, vjerojatno najgori let u životu.

Naime, kako javlja Daily Mail, na zrakoplovu je bilo nekoliko desetaka pijanih i glasnih Britanaca koji su u Hrvatsku putovali na Hard Island festival na Zrću. 

Na snimci koju je snimio par vidi se glasna rulja koja se diže sa svojih mjesta, a jedan od putnika i povraća što je njegovim prijateljima bilo vrlo zabavno. 

Iako su im putnici radili probleme i prije polijetanja, posada Ryanaira je ipak odlučila nastaviti s letom, a po slijetanju je hrvatska policija uhitila troje ljudi. 

- Bilo je to kao da putujemo s divljim životinjama, rekla je za Daily Mail Aneta Zukow

- Bio je to pakao i najgori let u mom životu. Jedini način da to opišem je kao da ste u noćnom klubu bez glazbe tisućama metara iznad površine Zemlje. 

- Vikali su, skandirali i osoblje ih nije mogli primiriti. Bili su izvan kontrole. Nitko ih nije mogao smiriti, rekla je Zukow i zaključila da se radi o potpuno neprihvatljivom ponašanju ljudi koji su bili očigledno pijani već pri ukrcavanju u zrakoplov. 

Pijano društvo neprikladno se ponašalo već i na aerodromu gdje su teturali, vozili se na kovčezima i pili na aerodromu u Manchesteru. 

- Posada na letu iz Zadra za Manchester tražila je asistenciju policije nakon što su neki putnici počeli ometati njihov rad te ostale putnike. Zrakoplov je normalno sletio, a policija je uklonila one koji su radili probleme. Sigurnost i udobnost naših korisnika i posade su naš prvi prioritet, a slučaj je sada preuzela lokalna policija, izjavio je glasnogovornik Ryanaira za Daily Mail. 

Komentari (46)
  • Pogreška avioprijevoznika. Ovi se nisu smjeli ukrcati na zrakoplov.

    9. 7. 2019,   13:56
  • Sve ih lijepo odmah (istim letom) vratiti u UK

    9. 7. 2019,   13:44
  • Kad ti se zabava i odmor svedu na kilo droge i 100litara alkohola u 3p.m. ma to su turisti koje svaka zemlja samo poželiti može

    9. 7. 2019,   14:05