Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na litici planirali kako će kupiti kuću, zakoračila i pala u smrt...

None Foto: Screenshot Twitter

Oboje smo bili jako sretni taj dan jer smo trebali kupiti svoju prvu kuću. Još smo slavili moj 30-ti rođendan, rekao je Adam Stanaway, dečko Hannah Lowe koja je nakon pada s vodopada preminula

Hannah Lowe (29) bila je iskusna planinarka i penjačica. Rado se penjala na najviše planine Velike Britanije sa svojim dečkom Adamom. prenosi Mirror. 

Na Uskrsni ponedjeljak planinarili su na Kinder Scout u okrugu Peak District. Nakon što su na nekoliko minuta sjeli iznad vodopada, Hannah se pri ustajanju poskliznula i pala u provaliju duboku 18 metara.

 

Sekunde prije nego je pala, ona i njen dečko pričali su o planovima za budućnost. Već su sutradan trebali kupiti svoju prvu zajedničku kuću.

- Hannah se okrenula i poskliznula. Krenuo sam ju zgrabiti za torbu, ali nisam uspio. - rekao je njen dečko Adam.

Pozvao je njenu mamu u pomoć pa su se zajedno pokušali spustiti po nju, ali bezuspješno.Trideset minuta nakon toga, dobili su vijest da je Hannah preminula. Hannah je pretrpjela teške ozljede glave kad je udarila o dno vodopada. 

- To je bio grozan šok. U jednom trenutku je bila sretna i radovala se našem zajedničkom životu, a drugom je više nije bilo. - rekao je Adam.

- Bila je predivna osoba i svma će nam jako faliti - zaključuje Adam.

Komentari (10)
  • ne riskiraj gdje ne moras!

    31. 10. 2019,   11:26
  • Ovo spada pretpostavljam u udarne vijesti posto je Uskrsni ponedjeljak bio prije koliko ono.....

    31. 10. 2019,   11:59
  • Sad digni lovu od osiguranja

    31. 10. 2019,   11:04