Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na meti huligana: Vandali opet očerupali 'Rodu' u Sl. Brodu

None Foto: Ivica Galović/PIXSELL 4

Statua je pred Uskrs ove godine vraćena u park nasuprot željezničkog i autobusnog kolodvora nakon što je obnovljena pošto su je vandali u ožujku skroz devastirali

U noći petak na subotu u Slavonskom Brodu nepoznati počinitelj, ili više njih, oštetio je skulpturu Roda, koja je postavljena u sklopu ekološkog projekta Cvjetna dobrodošlica u Vukovarskoj ulici. Vandali su joj pokidali na nekoliko mjesta materijal od kojeg je načinjena, na visini oko dva metra od tla. 

Statua je pred Uskrs ove godine vraćena u park nasuprot željezničkog i autobusnog kolodvora nakon što je obnovljena pošto su je vandali u ožujku u potpunosti devastirali. I ovoga puta iščupali su joj rep i oštetili jedno od krila

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod nastavljaju daljnji rad kako bi pronašli počinitelje.

Komentari (38)
  • A da je postaviti par mini kamera da se prati sva događanja oko rode. Kad se uhvate počinitelji naplatiti im kamere i uništenje rode puta tri uz javno priopćenje u javnim glasilima sa punim imenom i prezimenom.

    11. 8. 2014,   22:18
  • Već jednom iz takvih "djela" izbaciti zaštitu privatnosti i javno objaviti ime i prezime pa čak i fotografiju tog ili tih delikvenata,a mami i tati poslati račun.

    11. 8. 2014,   23:34
  • to neki primitivac ljubomoran jer je roda veća od njegovog keramičkog labuda u dvorištu

    12. 8. 2014,   00:26