Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šala ili poruka? U Missouriju objesili lutku s maskom Obame

None Foto: YouTube

Lutka je visila na užetu, a autocesta je bila kratko vrijeme zatvorena, jer su provjeravali sadrži li eksploziv. Eksploziv nisu pronašli, no i dalje su na oprezu

Odjevenu lutku s maskom američkog predsjednika Baracka Obame nepoznati počinitelji objesili su na nadvožnjak iznad autoceste u saveznoj državi Missouri.

Huffington Post javlja kako je lutka visila na užetu, a autocesta je bila kratko vrijeme zatvorena, jer su provjeravali sadrži li eksploziv. Eksploziv nisu pronašli, no i dalje su na oprezu.

Policija je izvijestila kako istraga još traje, a više detalja zasad nisu objavili. 

Komentari (36)
  • Kada bi mi vješali slike političara koji nam nisu dragi onda bi autocestu Zagreb-Ploče morali žurno produžiti do Dubrovnika da ih imamo gdje vješati. Mislim na slike.

    3. 6. 2014,   09:07
  • Priča se da je sloboda govora jedan od stupova demokracije, i da se vrlo često ostvaruje i kroz kritiku vladajućih... Pa dakle, dok oni u Americi podižu najrigoroznije sigurnosne mjere dok netko nabaci lutkicu koja liči na Baracka, kod nas svi slave i nitko se ne buni niti je na oprezu dok zapale Milanovića na fašniku... Toliko o demokraciji!

    3. 6. 2014,   08:38
  • dobar izgovor za još veću kontrolu naroda i gubitak građanskih i ljudskih prava

    3. 6. 2014,   11:15