Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na nagradnoj 24sata stan dobila četveročlana obitelj

None Foto: Robert Anić

Tisuće kuverti zatrpale su redakciju 24sata, a sretnu dobitnicu, Tomislavu Mrvoš (27) iz Ogulina, izvukla je voditeljica Renata Sopek

Jako sam uzbuđena i presretna. Čim sam saznala za novi stan, vrisnula sam i cijeli se dan tresem, rekla je Tomislava Mrvoš (27) iz Ogulina, dobitnica dvosobnog stana u  velikoj nagradnoj igri 24sata. Čitatelji su tri tjedna izrezivali kupone iz novina. Tisuće kuverti zatrpale su redakciju, a sretnu dobitnicu izvukla je voditeljica Renata Sopek. Osim 21 kupona koji je morala imati, ona je poslala i Joker kupon.
- Prvo sam se začudila zašto me zove Renata. Nisam ni slutila o čemu je riječ. Igrala sam, ali nije mi bilo ni na kraj pameti da će mene izvući - nastavlja Tomislava majka Anje (3) i Nikole (2). Radosnu vijest odmah je podijelila sa suprugom, koji je mislio da se šali. Potom je nazvala majku.
- Zagrepčanka sam i baš mi je drago da sam dobila stan u svom gradu. Nećemo se seliti iz Ogulina, ali nije nam naodmet da imamo tu mogućnost - završila je Tomislava, koja rijetko igra nagradne igre.

Komentari (2)
  • Malo bih se i u Renatu uselio.

    24. 10. 2009,   14:18
  • Dvopekica! She is sooo 2006!

    24. 10. 2009,   08:49