Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na plaži u Privlaci: Dječak (3) se ubo na narkomansku iglu

None Foto: Davor Javorović/Pixsell

Trogodišnjak iz Osijeka ubo se na narkomansku iglu u Privlaci kod Zadra. Igla je bila odbačena u dječji pješčanik. Izvadili su mu krv, a nalazi će biti za tjedan dana

Trogodišnjak iz Osijeka ubo se na narkomansku iglu u Privlaci kod Zadra. Na iglu odbačenu u dječji pješčanik na plaži Škrapavac ubo se u nedjelju, nakon čega su ga roditelji doveli u zadarski Zavod za javno zdravstvo, piše Jutarnji list. 

Tamo su mu izvadili krv, a nalazi će biti gotovi za tjedan dana. 

Liječnici vjeruju da su male šanse da se netko zarazi na ovaj način, a pretpostavljaju da je igla bila narkomanska, iako je malo veća od onih koje koriste ovisnici. 

Roditelji dječaka bili su i u Općini, gdje su nadležne upozorili što se dogodilo, jer ne žele da se to dogodi još nekome.

Komentari (59)
  • Prestrašno, neki dan djevojčica iz Osijeka, sad dječak. Igla u dječji pješčanik ne može biti odbačena slučajno, već namjerno. Mi moramo strahovati za svoju djecu kada se odu igrati u park, a upravo mi tog drogeraškoj narkomanskoj gamadi plaćamo liječenja i preskupe lijekove.

    16. 7. 2013,   10:08
  • Svakom narkomanu u blizini dječjeg igrališta nabiti iglu duboko u šupak, tako da ju ne može dosegnuti prstima i da ga stalno žulja iznutra.

    16. 7. 2013,   10:52
  • nek se odu bockat na odlagalište otpada... ako se i predoziraju - zbrinuti su na licu mjesta!

    16. 7. 2013,   11:22