Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na pumpi se čupale za kosu i udarale nogama u stražnjice

None Foto: Dalibor Urukalović

Zadar: Djevojka (26) i vozačica (49) posvađale su se oko točenja goriva. Potukle su se na benzinskoj, a u borbu su se umiješale još žene stare 73 i 46 godina

Na benzinskoj pumpi Tifon u Zadru u utorak su se točno u podne obračunale četiri žene. Vozačica (26) Audija dovezla se na benzinsku postaju i sukobila s vozačicom Fiata Punta (49) zbog reda točenja goriva. Prvo su se izvrijeđale nakon čega je djevojka (26) izašla iz Audija i počupala vozačicu Punta za kosu, pruživši ruku kroz otvoreni prozor. No nije stalo samo na tome već je bijesna djevojka još nekoliko puta nogom lupila u Punto i mislila otići. 

No, onda je izašla i vozačica (49) Punta. Žene su se naguravale, udarale i vukle za kose. U tučnjavu je 'uletjela' i putnica (73) iz Punta braneći svoju vozačicu, a potom se u borbu uključila majka (46) mlade vozačice Audija. Ona je uspjela zaustaviti tučnjavu udarivši stariju putnicu i vozačicu iz Punta nogom u stražnjice.

Obje vozačice potražile su liječničku pomoć zbog lakših ozljeda, a sve četiri žene dobile su optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Kao dokaz žestoke borbe na podu kod benzinske ostale su naušnice sukobljenih žena. 

Radnici na benzinskoj pumpi su nam ispričali kako se vozači često prave ludi pa umjesto čekanja u redu, zaobiđu kolonu, dovezu se s druge strane na pumpu i prije svih natoče gorivo. 

Komentari (179)
  • A brizni djelatnici benzinske postaje sve su mirno promatrali da kojim slucajem nebi pokvarili chick fight... Sudionice ovog nemilog dogadaja su potom zatrazile hitnu medicinsku pomoc u obliznjem frizerskom salonu. lol

    12. 4. 2012,   14:23
  • ja mislila benzin na akciji,kad ono......

    12. 4. 2012,   14:02
  • ajde sve al ova baba od 73 mi nikako ne ide u glavu

    12. 4. 2012,   14:15