Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na račun škole sjelo 630.000 kn: 'Ono kad te izuju iz cipela!'

None Foto: Robert Anic/PIXSELL

Možda je došlo vrijeme da se konačno postavi kamen temeljac za novu školsku dvoranu, piše ravnatelj Osnovne škole na čiji su račun donatori uplatili 630.000 kuna

Igor Matijašić, ravnatelj Osnovne škole Milana Langa u Bregani, na Facebooku se pohvalio kako je na račun njegove škole sjelo 630.000 kuna. Iza donacije je bivši učenik te škole Tomislav Dekalić, sada direktor trgovačkog centra u Zagrebu koji je i donirao pola milijuna kuna, a ostatak iznosa dala je druga tvrtka. 

- Možda je došlo vrijeme da se konačno postavi kamen temeljac za novu školsku dvoranu - piše ravnatelj koji ističe da mu je Dekalić dugogodišnji prijatelj. 

- Tomu znam dugi niz godina jer smo odigrali čitav niz nogometnih utakmica - nikad nije volio gubiti, čak niti na prijateljskom susretu, uvijek je davao cjelokupnog sebe i nije se mirio s prosječnošću. Lidersku crtu s terena samo je prenio na svoje poslovanje gdje je podjednako uspješan - napisao je Matijašić koji je mislio da je krivo čuo kada mu je Dekalić rekao iznos koji će škola dobiti. 

- Sretan sam što će tako veliki novci biti uloženi u kvalitetno obrazovanje naše djece.
Prekrasan božićni poklon i još jedna u nizu lijepih vijesti koje se vezuju uz školu u Bregani te sjajan "kotač zamašnjak" za novu godinu - kaže Matijašić.

Onaj osjećaj kad te na kraju godine netko doslovno "izuje iz cipela"... Na račun Oš Milana Langa Bregana danas je "...

Posted by Igor Matijašić on Friday, 28 December 2018
Komentari (26)
  • Je li donirala Arena ili taj tip?

    28. 12. 2018,   17:36
  • '''Ono kad te izuju iz cipela!' Divan pravopisni stil!

    28. 12. 2018,   18:06
  • Nisu ti novci njegovi to su novci svih radnika koji su bez svog pristanka donirali skoli a ne direktora

    28. 12. 2018,   19:55