Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na Ugljan doplutalo tijelo žene, na sebi je imala kupaći kostim

Tijelo je pronađeno sinoć oko 18 sati kod Rta Karantun. Provedenim očevidom je utvrđeno kako se radi o tijelu ženske osobe, neutvrđene dobi, odjevenom u kupaći kostim s vidljivim truležnim promjenama

Ribari su u srijedu oko 18 sati na obali otoka Ugljana kod Rta Karantun, pronašli  tijelo nepoznate žene. Bila je odjevena u kupaći kostim, a tijelo u takvom stadiju raspadanja da joj nisu mogli odrediti dob. Pozvali su policiju.

- Provedenim očevidom je utvrđeno kako se radi o tijelu nepoznate ženske osobe, neutvrđene dobi, odjevenom u kupaći kostim s vidljivim truležnim promjenama.Tijelo je prevezeno u Zadar radi obdukcije, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi identitet osobe kao i ostale okolnosti ovog događaja - kažu u zadarskoj policiji. 

Na području Zadra nema prijavljenih nestalih ljudi koji bi odgovarali opisu pa će proširiti istragu na druge policijske uprave odnosno županije kako bi nesretnu ženu identificirali.

- Obdukcija će pokazati kad je nastupila smrt i odrediti dob žene čije je tijelo pronađeno kod otoka Ugljana. Do tad surađujemo s drugim policijskim upravama budući da u zadarskoj nemamo prijavljen nestanak ženske osobe - kazao nam je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

Dodao je da ništa nije unaprijed isključeno pa ni da tijelo pripada meksičkoj surferici nestaloj kod Brača prije mjesec dana, no moguće je da se radi i o gošći obližnjeg vikendaškog naselja na Ždrelcu. Ako je žena na odmor došla sama i stradala na kupanju, nitko vjerojatno ne bi ni primjetio da je nestala.

Komentari (28)
  • To je ona sta je surfala na bolu po buri

    18. 10. 2018,   11:06
  • Grozno tko god je nek počiva u miru i da ju obitelj dostojno sahrani

    18. 10. 2018,   11:24
  • mozda ona surferica??

    18. 10. 2018,   11:10