Obavijesti

News

Komentari 27

Na ulici bjesomučno pokušavao istrgnuti bebu iz naručja majke

Na ulici bjesomučno pokušavao istrgnuti bebu iz naručja majke
2

Argentina: Hrabra majka nije puštala svoje dijete, ali muškarac nije odustajao. Majka pada na pod zajedno s djetetom, a muškarac i dalje pokušava doći do djeteta...

VIDEO

Nevjerojatne scene dolaze iz Argentine. Muškarac je 6. lipnja, usred bijela dana, na ulici pokušao ukrasti tromjesečnu bebu iz majčina naručja.

Irene Cajal je sa kćerkicom Biancom u naručju, šetala kolnikom u centru Buenos Airesa, kada joj s leđa odjednom prišao nepoznati muškarac i pokušao istrgnuti bebu iz naručja. Hrabra majka nije puštala svoje dijete, ali muškarac nije odustajao, već je nastavio mahnito vući. U jednom trenutku majka pada na pod zajedno s djetetom, a muškarac i dalje pokušava doći do djeteta. 

Srećom, majčini krici ipak su ga natjerali da pobjegne praznih ruku. Malena Bianca je u padu zadobila kvrgu na glavi, no osim toga, nema drugih ozljeda. 

Vjeruje se da ih je napadač, koji je još uvijek nije pronađen, pratio nakon što su izašli iz autobusa.

- Prvo što mi je palo na pamet jest da počnem vrištati. Derala sam se: 'Moja beba, moja beba, ne'. No, on je vukao sve jače i jače. Srećom, obližnji susjed je čuo moje vrištanje i napadač je zato pobjegao. Mislim da me slučajno izabrao, ali stvarno ne znam što mu se motalo po glavi. Bio je prekrasan sunčani dan za šetnju. Obavjala sam neke stvari i nikada ne bi ni na sekundu pomislila da bi se nešto ovakvo moglo dogoditi.  Hvala Bogu, moje dijete je dobro, prošla je samo s kvrgom na glavi. Nakon incidenta, zadržali su je u bolnici na promatranju. Ipak je jako mala i stara svega tri i pol mjeseca - rekla je Irene Cajal za Daily Mail.

Njezin suprug Boris, koji je dobio ovu snimku nadzornih kamera, rekao je kako mu je žena fizički u redu, ali je ovaj incident promijenio njihov život za 100 posto. 

- Radim poslijepodne, ali sada ujutro ja moramo obavljati sve dnevne obaveze ili moram ići zajedno s njom. Kako zaboraviti ovakav događaj? Više u miru ne možemo otići ni u običnu šetnju - rekao je Boris Cajal.

Policija još uvijek pokušava identificirati napadača. Njegovi motivi i dalje su nepoznati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca