Obavijesti

Promo sadržaj

Na Velesajmu nezaboravan provod za djecu i roditelje

Na Velesajmu nezaboravan provod za djecu i roditelje
1

Početak školske godine Zagrebački velesajam obilježava sajmom radosti bez granica za djecu i roditelje – GROWING UP od 14. do 16. rujna

Početak školske godine Zagrebački velesajam obilježava sajmom radosti bez granica za djecu i roditelje – GROWING UP od 14. do 16. rujna.

Više od stotinu sudionika uključeno je u različite edukativne, kreativne i sportske aktivnosti.

Za male radoznalce organizirane su brojne radionice: robotičko-informatička, vrtlarska, likovna, sportska, radionica učenja stranog jezika, škola lijepo čitanja, Jumping Clay-3D modeliranje.

Četvrtu  godinu zaredom, na radost brojnih zagrebačkih školaraca u subotu,  15. rujna, organizira se najveća proslava početka školske godine s cjelodnevnim besplatnim zabavnim i edukativnim sadržajima - Piknik za školarce u organizaciji 24sata. Ovaj jedinstveni događaj prilika je svim školarcima, ali i njihovim roditeljima i učiteljima da zajedno obilježe i proslave početak nove školske godine. Posjetitelje očekuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača - od robotike do zdrave prehrane, od Joomboos meetupa do zanimljivih sportskih radionica. 

Detaljan program možete pogledati ovdje.

 

Zoološki vrt grada Zagreba organizirat će izložbu malih životinja i CSI ZOO laboratorij gdje vaši najmlađi mogu naučiti može li se proizvesti struja iz krumpira, kako škorpion izgleda pod UV svjetlom te druge zadivljujuće činjenice iz prirode. Maksimirska coprnica hrabru će djecu upoznavati s uzbudljivom jesenskom avanturom u društvu životinja, a Zooolimpijada će ih potaknuti da se uključe u edukativna natjecanja.

Zaljubljenici u vlakiće provozat će putem tableta vlakove koji su dio jedne od najvećih maketa željeznice u jugoistočnoj Europi – Backo mini express.
 
Uz mogućnost osvajanja super poklona na nagradnim igrama, djeca će imati mogućnost učenja prvih plesnih koraka, preskakanja užeta i prepreka, kako urediti djevojčice za princess party ili sudjelovanja u gastro showu sa Zdravoljupcima u kojem će pokazati svoje kulinarske vještine. 

Sudionici će moći zaplesati uz  plesne skupine Atomic Dance Factory, Step by Step i plesne skupine Edite Cebalo, zapjevati sa Zsa Zsom i Stelom Paradžik, uživati u modnim revijama dizajnera za djecu, razgledati KIDS DESIGNER ZONE te izabrati namještaj za dječje sobe poznatih distributera namještaja.

Radno vrijeme sajma je od 14.00 do 19.00 u petak te od 10.00 do 19.00 u subotu i nedjelju.

Ulaz na sajam je besplatan.

GROWING UP održat će se pod visokim pokroviteljstvom Kolinde Grabar Kitarović, predsjednice Republike Hrvatske. Pokrovitelj sajma također je i Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Primina rješenja za svakog školarca na Growing up sajmu

Prima ove godine po prvi put sudjeluje na Growing Up -  Sajmu radosti bez granica za djecu i roditelje koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od 14. do 16. rujna. 

U ugodnom okruženju saznajte više o Priminom modernom i atraktivnom namještaju za dječje i mladenačke sobe. Primini programi su prije svega kvalitetni i sigurni, ali i praktični i funkcionalni, te, najvažnije, privlačni djeci i mladima. Zahvaljujući brojnim elementima, naše sobe prilagođavaju se potrebama djeteta u različitim fazama odrastanja te po potrebi mogu iz dječje prenamijeniti u sobu za mlade. 

Posjetite Primin kutak u kojem Vas očekuju kolo sreće uz vrijedne i zanimljive nagrade te prigodni pokloni za sve naše posjetitelje.

Za više informacija posjetite stranicu sajma https://bit.ly/2L04Z3r.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.