Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na zadarskom SDP-u osvanuli fašistički simboli

None Foto: Željko Mršić 4

Vandala su u pisanju zatekli policajci koji su ga odmah uhitili. Na zgradi zadarskoga SDP-a mladić je napisao „Crvena bando“ i fašističke simbole

Na zgradi zadarskog SDP-a u petak oko ponoći 24-godišnjak iz Zadra sprejem je ispisivao grafite uvredljivoga sadržaja, koje su komunalci ujutro ekspresno izbrisali. Vandala su u pisanju zatekli policajci koji su ga odmah i uhitili. Kako nam je kazala predsjednica zadarskoga SDP-a Ingrid Antičević Marinović mladić je napisao „Crvena bando“ i neke fašističke simbole.
 - Iako je premijer Sanader još prije nekoliko godina obećao u kazneni zakon unijeti odredbu o kažnjavanju isticanja simbola totalitarnih režima, to na žalost još nije učinio – kazala je saborska zastupnica SDP-a, podsjećajući na učestalo uništavanje imovine zadarskih SDP-ovaca.

Komentari (23)
  • Dragi Admine molio bih te onda i da izbrišeš sve ove koji su pisali banda crvena kad si vec mene izbrisa sta san napisa banda fašistička sta je jednako uvrjedljivo!!!

    5. 1. 2008,   17:52
  • ..ma sve vam je to ista banda,da nema jednih nebi bilo ni drugih..jer osim plašenja komunjarama(i obrnuto-plašenjem fašistima)i šta bi jadni i glupi pričali prevarenom narodu..preglupi su za smislit nešto novo..

    5. 1. 2008,   18:52
  • da ije bilo crvenih Zadar bi bija talijanski od davnih dana kao i cila Dalmacija a koliko vidim ovim zadarskim majmu...ma to nebi bilo mrsko bando fašistička svi bi vi meni na goli otok klesali skulpture druga Tita

    5. 1. 2008,   17:46