Obavijesti

News

Komentari 118

Načelniku Tribunja i supruzi prerezali kočnice na autima

Načelniku Tribunja i supruzi prerezali kočnice na autima
7

Nepoznati počinitelj je isto napravio i na trećem autu. Policija ispituje oštećene i svjedoke. Načelnik kaže da ne zna tko je to mogao učiniti jer nema neprijatelja

VIDEO

Načelniku općine Tribunj Damiru Pilipcu netko je u četvrtak skalpelom prerezao kabele na kočnicama automobila . Kočnice su onesposobljene i na automobilu načelnikove supruge te na trećem autu koji je bio parkiran pored njihovih.

- U četvrtak iza 19 sati zaprimili smo dojavu od 54-godišnjaka iz Tribunja da su na tri automobila presječena crijeva kočnica. Policijsko postupanje je u tijeku - potvrdila nam je glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske Marica Kosor. Policija radi očevid i uzima izjave od oštećenih i svjedoka.

Pokretanje videa...

Hrvoslav Pavić/24sata VIDEO

- Žena je vozila jučer svoj Twingo i javila da joj je 'propala' kočnica pa smo dali auto na servis, no onda sam otkrio da se isto dogodilo i na mojoj Ladi , samo što je na Twingu bila pokvarena kočnica na jednom kotaču, a meni na oba. Tad sam shvatio da to ne može biti slučajnost pa sam pozvao policiju – rekao je načelnik Tribunja Pilipac za ŠibenikIn.

Pilipac kaže da ne zna tko je to mogao napraviti jer kako je rekao, nema neprijatelja niti mu je tko prijetio. Naglasio je da nema repova za sobom, a u Tribunju, kaže, nema čak ni opozicije.

Inače, ovakvo djelo se kvalificira kao dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Uskoro će se znati više.

Tribunjci osuđuju nedjelo

T ribunjci, bez obzira jesu li skloni načelniku Pilipcu i njegovoj političkoj opciji ili su protiv njih, jednako osuđuju nedjelo.

- Zgroženi smo svi. Ovo je možda bila neka prijetnja ili poruka ljudima čiji su automobili sabotirani, ali svakako se radi o napadu na čitavo mjesto . U opasnost su tek u manjoj mjeri dovedeni vozači automobila. Prava žrtva je moglo biti dijete ili bilo koji drugi pješak koji je tada hodao ulicom. Siguran sam da to nije učinio nitko od mještana Tribunja - rekao nam je Joško Ferara, donedavni čelnik lokalnog SDP-a i Pilipčev protukandidat na izborima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca