Obavijesti

News

Nacional objavio poruke Brkića i Franje Varge: 'Ima li intime?'

Nacional objavio poruke Brkića i Franje Varge: 'Ima li intime?'
1

OKRENUO SE PROTIV BRKIĆA? Objavljen je i intervju s Vargom koji kaže da neće robijati za druge, a na direktno pitanje odnosi li se to na ostale optužene s njim, odgovorio je potvrdno

VIDEO

Franjo Varga, bivši policajac i informatičar je izgleda odlučio potopiti Milijana Brkića i sprati sa sebe krivnju.

Barem je tako zaključiti po novoj naslovnici tjednika Nacional.

Tjednik je objavio poruke u u kojima Milijan Brkić i njegov brat Jozo daju naloge i raspituju se što pričaju ženske osobe koje je Varga pratio.

Ali objavljen je i intervju s Vargom koji kaže da neće robijati za druge, a na direktno pitanje odnosi li se to na ostale optužene s njim, odgovorio je potvrdno.

U aferi SMS Franjo Varga i kum Milijana Brkića Blaž Curić optuženi su za izradu lažnih SMS-ova u slučaju Zdravka Mamića i Ivice Todorića, dok je sredinom mjeseca otvorena i dodatna istraga i protiv braće Brkić, Varge i Curića jer su neovlašteno pratili komunikaciju Brkićeve supruge, ali i još tri žene.

Kolinda o aferi SMS: Svatko je nevin dok mu se dokaže krivnja
Kolinda o aferi SMS: Svatko je nevin dok mu se dokaže krivnja

Nacional je objavio poruke do kojih je mogao doći tek od Varge ili su zaplijenjene u istrazi iz njegova mobitela.

A s obzirom na Vargine poruke da ne želi biti žrtveni jarac, te da su objavljene tek poruke koje dokazuju tko je nalogodavac praćenja, vrlo je izvjesno da je Varga odlučio izvući sebe na teret Brkića.

Ostaje naravno i mogućnost da su i te poruke falsificirane kao one koje su prezentirali Mamić i Todorić, ali Nacional tvrdi da su ove autentične.

Pa tako Jozo Brkić u porukama daje mailove ženske osobe koju treba pratiti, a radi se, navodi Nacional, o mlađoj ženskoj osobi. Preko Blaža Curića, stariji Brkić po tome traži da ispita Vargu s kim ona priča.

Pokretanje videa...

00:21

Pratiti se mogla komunikacija u realnom vremenu. Isto tako, prema tim porukama, Milijan Brkić traži da ga Varga u realnom vremenu izvještava o tome što druga, mlađa ženska osoba priča s nekom trećom, muškom osobom.

Pita Vargu ima li i intime u razgovoru, a kad on odgovori „malo“, Brkić pita „I od nje?“. Brkića zanima i što govori toj trećoj muškoj osobi, ali daljnji sadržaji nisu objavljeni.

Ako su poruke došle od Varge, ako su autentične, onda je Varga uspio poslati jaku poruku Brkiću iako je Vargin kredibilitet zbog iskaza policiji koji je prilično konfuzan, prilično poljuljan. Varga je pak u intervjuu poručio da je spreman surađivati s istražiteljima

Kaznene prijave protiv Varge, Brkića, njegovog brata i Curića
Kaznene prijave protiv Varge, Brkića, njegovog brata i Curića

- Predugo su me ucjenjivali, obećavali brda i doline i pravili budalom - Vargina je poruka koji kaže da Brkića zna dugi niz godina i da mu je žao što je on optužen za falsificiranje poruka Ivice Todorića iako kaže da je on tek upozorio Brkića da one postoje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca