Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Nafljaskam ujutro pudera i šminke i onda to drži cijeli dan"

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 4

U opuštenom razgovoru Kolinda Grabar Kitarović se, poput svake žene, raspričala o ženskim stvarima, priznavši kako joj je pivo draže od crnog vina da je ljubiteljica slanog te da voli peći kokice

Nakon što je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović preselila svoj ured u Karlovac, između mnogobrojnih posjeta, mnogima je zapeo za oko onaj lokalnoj radiopostaji Radio Mrežnici, gdje ju je ugostila pjevačica i voditeljica Sanja Doležal.

U opuštenom razgovoru Kolinda Grabar Kitarović se, poput svake žene, raspričala o ženskim stvarima, priznavši kako joj je pivo draže od crnog vina, na koje je intolerantna, da je ljubiteljica slanog, a ne slatkog, najdraža pjesma Novih fosila joj je 'Košulja plava', a na pitanje voli li više 'zabavnjake' ili 'narodnjake', rekla da je to 'ovisi o prigodi'. Kolinda Grabar Kitarović je rekla da se voli opuštati u društvu svoje djece i da voli s njima ispeći kokice. Kaže da je njezin suprug Jakov Kitarović puno stroži od nje. Rekla je i da kao i svaka žena ujutro ima problem.

- Stojim pred ormarom i gledam u njega jer nemam što obući - rekla je Grabar Kitarović. Dodala je kako je tajna njezinog dobrog tena u kremi sa zaštitnim faktorom.

- Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan - rekla je Grabar Kitarović. 

Komentari (138)
  • Osjećate se napuhnuto? Patite od bolova? Imate problema sa hemeroidima? Bez brige, nije promjena vremena niti loša prehrana. U pitanju je k.....a, naša, državna, Rvacka k....a. Ona kojom nas j....u svih ovih godina, bez lubrikanta i kondoma. J.....u nas na naš račun, ali neka, to je više domoljubno.

    28. 3. 2018,   16:22
  • I mene drži ujutro produženi pelin...za cijeli dan... Imamo Hrvatskuuu!!! Imamo mi K...c!

    28. 3. 2018,   17:12
  • Komedijaši iz zločinačke vode državu, svatko svoje "nafljaska"...ova puder i glupost u neograničenim količinama, pa se nafljaska s lososom, kojim putem na račun države....Dalićka nafljaska nos bijelim prahom, Anemični se nafljaska nesposobnošću i bahatošću, Šeks se nafljaskao gemištima, Sanader satovima i slikama, Krivousti se nafljaskao privatizacijom....uglavnom, svatko se nečim nafljaskao, pa nam ni država ne može biti drugačija, nego nafljaskana...

    28. 3. 2018,   19:53