Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nagradna igra 24sata: Oni su osvojili 70.000 kuna!

None Foto: 24sata 4

Trima obiteljima je pao novac s neba baš kad je trebalo. Neki će novac potrošiti na novi automobil, a neki još ne znaju što s neočekivanim dobitkom

Vozio sam se u autu. Nazvali su me iz vaše redakcije i rekli da stanem sa strane negdje kako se ne bi šokirao previše. I stao sam. Nagrada me stvarno ugodno iznenadila. Došla je baš u pravo vrijeme! Baš kad je trebalo! Sad nam se centralno grijanje u kući pokvarilo, rekao je umirovljenik, bivši policajac Boris Pavić (57) iz Vrbovca.
On je jedan od sretnih dobitnika 70.000 kuna u nagradnoj igri 24sata ”Novac s neba baš kad ti treba”. Njegova supruga Nevenka (55) tvrdi da je Boris strašno uporan i da je napokon bilo vrijeme da i on nešto osvoji.
- Kad mi je rekao, nisam mogla vjerovati! Zavrištala sam od sreće. No isprva sam mislila da se netko šali s nama. Moj Boris vjerno izrezuje kupone i igra sve moguće igre na sreću. Isplatilo se konačno - našalila se. Dodala je i kako je uvijek spremna za neki šoping, a sada pogotovo. Nagradi se jako razveselila i njihova mala unučica Ivona (4), koja je od nagrade poželjela igračke medvjedića i konjića. Tata Boris će sada moći pomoći i svojoj kćeri Danijeli (30), koja je, na žalost, već godinu dana nezaposlena. Boris i Nevenka imaju i sina Denisa (33), koji je samo prije dva tjedna dobio kćerkiću Janu. Danijela se najviše veseli šopingu koji slijedi s majkom.
- Nekako nam je baš krenulo ove godine. Samo neka se tako nastavi i dalje - rekli su nam presretni Pavićevi i dodali kako nemaju nekih posebnih želja i planova kako će potrošiti osvojeni iznos. Za početak će popraviti centralno grijanje u kući, a onda će vidjeti što će s ostatkom novca.


JEDVA UGURAO OMOTNICU U PREPUNI POŠTANSKI SANDUČIĆ
I Dragutin Mihelić (56) iz Svete Nedelje kraj Zagreba dobio je 70.000 kuna.
- Kad su mi javili, zastao sam na nekoliko sekundi i razmislio je l’ ja to dobro čujem. Mislio sam da me zafrkavaju - kaže Dragutin. On je u utorak na nekoliko mjesta pokušao kupiti poštanske markice. Poštanski sandučić već je bio prepun i jedva je u njega ugurao omotnicu s kuponima. No omotnica je ipak sretno stigla u redakciju 24sata i donijela obitelji Mihelić sreću.

PODIJELIT ĆE NOVAC S OBITELJI TE KUPITI KRPICE I AUTOMOBIL
Dragica Jagarić (22) iz Kumrovca dobila je 70.000 kuna nekoliko dana prije 23. rođendana i kaže kako nije mogla poželjeti ljepši poklon.
- Redovito čitam vaše novine pa je i odluka da zaigram igru bila logičan korak - kazala je.
Iako ne zarađuje puno, dio novca će dati tati Dragutinu (55), bratu Dariju (21) i nezaposlenoj mami Mirjani (43).

Komentari (5)
  • U zdravlju i veselju ih trošili!

    1. 2. 2009,   14:31
  • cestitam!!!!!!

    1. 2. 2009,   17:46
  • cestitke !!! a i kako zena ovo cita ? mogli ste stavit konja da cita mozda bi bilo bolje!

    1. 2. 2009,   21:36