Obavijesti

News

Komentari 5

Nagradna igra 24sata: Oni su osvojili 70.000 kuna!

Nagradna igra 24sata: Oni su osvojili 70.000 kuna!
4

Trima obiteljima je pao novac s neba baš kad je trebalo. Neki će novac potrošiti na novi automobil, a neki još ne znaju što s neočekivanim dobitkom

VIDEO

Vozio sam se u autu. Nazvali su me iz vaše redakcije i rekli da stanem sa strane negdje kako se ne bi šokirao previše. I stao sam. Nagrada me stvarno ugodno iznenadila. Došla je baš u pravo vrijeme! Baš kad je trebalo! Sad nam se centralno grijanje u kući pokvarilo, rekao je umirovljenik, bivši policajac Boris Pavić (57) iz Vrbovca.
On je jedan od sretnih dobitnika 70.000 kuna u nagradnoj igri 24sata ”Novac s neba baš kad ti treba”. Njegova supruga Nevenka (55) tvrdi da je Boris strašno uporan i da je napokon bilo vrijeme da i on nešto osvoji.
- Kad mi je rekao, nisam mogla vjerovati! Zavrištala sam od sreće. No isprva sam mislila da se netko šali s nama. Moj Boris vjerno izrezuje kupone i igra sve moguće igre na sreću. Isplatilo se konačno - našalila se. Dodala je i kako je uvijek spremna za neki šoping, a sada pogotovo. Nagradi se jako razveselila i njihova mala unučica Ivona (4), koja je od nagrade poželjela igračke medvjedića i konjića. Tata Boris će sada moći pomoći i svojoj kćeri Danijeli (30), koja je, na žalost, već godinu dana nezaposlena. Boris i Nevenka imaju i sina Denisa (33), koji je samo prije dva tjedna dobio kćerkiću Janu. Danijela se najviše veseli šopingu koji slijedi s majkom.
- Nekako nam je baš krenulo ove godine. Samo neka se tako nastavi i dalje - rekli su nam presretni Pavićevi i dodali kako nemaju nekih posebnih želja i planova kako će potrošiti osvojeni iznos. Za početak će popraviti centralno grijanje u kući, a onda će vidjeti što će s ostatkom novca.


JEDVA UGURAO OMOTNICU U PREPUNI POŠTANSKI SANDUČIĆ
I Dragutin Mihelić (56) iz Svete Nedelje kraj Zagreba dobio je 70.000 kuna.
- Kad su mi javili, zastao sam na nekoliko sekundi i razmislio je l’ ja to dobro čujem. Mislio sam da me zafrkavaju - kaže Dragutin. On je u utorak na nekoliko mjesta pokušao kupiti poštanske markice. Poštanski sandučić već je bio prepun i jedva je u njega ugurao omotnicu s kuponima. No omotnica je ipak sretno stigla u redakciju 24sata i donijela obitelji Mihelić sreću.

PODIJELIT ĆE NOVAC S OBITELJI TE KUPITI KRPICE I AUTOMOBIL
Dragica Jagarić (22) iz Kumrovca dobila je 70.000 kuna nekoliko dana prije 23. rođendana i kaže kako nije mogla poželjeti ljepši poklon.
- Redovito čitam vaše novine pa je i odluka da zaigram igru bila logičan korak - kazala je.
Iako ne zarađuje puno, dio novca će dati tati Dragutinu (55), bratu Dariju (21) i nezaposlenoj mami Mirjani (43).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'
'JASAN STAV OKO SDSS-A'

VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'

Domovinski pokret odbija prijedlog Mosta s kojim bi se stvorila velika koalicija koja bi srušila HDZ. 'To nije dobra ideja', rekao je Mario Radić