Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolja adresa za proslavu krstitki, krizmi i svadbi

Najbolja adresa za proslavu krstitki, krizmi i svadbi
5

Neka vaše slavlje bude za pamćenje! Novootvorena Magazinska klet pri staroj smokvi u zagrebačkoj Strojarskoj 32 oduševit će vas vrhunskom hranom, profesionalnim osobljem te ugodnim, rustikalnim ambijentom

Sezona prigodnih proslava je pred vratima i ključno je pronaći restoran koji će vas oduševiti svojom gastro ponudom, ali i ugodnim ambijentom. Krstitke, krštenja, svadbe... događaji su koji se pamte cijeloga života stoga je važno obilježiti ih na mjestu za pamćenje! Zagreb je nedavno u središtu grada dobio savršen restoran  za proslave i druženja uz vrhunske gastronomske delicije : uz već poznate lokacije na Magazinskoj cesti i u Novom Zagrebu, kultna Magazinska klet otvorila je novi restoran  - Magazinsku klet pri staroj smokvi u Strojarskoj 32.   Smještena  u okruženju stotinjak godina stare smokve, između Autobusnog kolodvora i VMD-ovog tornja, Magazinska klet  pri staroj smokvi dočekat će vas u maniri  najboljeg domaćina! Leskovački voz, punjena vješalica, đevrek, teleći repovi, pljeskavice, ćevapi  uz najfinije sireve,  salate, pogačice, ali i vrhunska janjetina s roštilja samo su neki od oblizeka u kojima ćete moći uživati uz, naravno, dobru glazbu i ugodnu atmosferu.  

Na vama je da odaberete, a Magazinska klet vam jamči da je svako jelo  pripremljeno od isključivo svježih namirnica provjerenih dobavljača i po najvišim standardima. U rustikalno uređenom ambijentu i uz osigurano prostrano parkiralište, Magazinskoj klet bez problema će ugostiti 150 osoba u zatvorenom i 150 osoba na otvorenom dijelu svog objekta, na terasi ispod stare smokve, pri čemu se možete osloniti na 10-godšnje iskustvo i profesionalnost.  
 
Otkrijte zašto je japanska nacionalna televizija Magazinsku klet proglasila najboljim restoranom za roštilj u Hrvatskoj te zašto je dokumentarni film u kojem su specijaliteti Magazinske kleti u glavnoj ulozi pogledalo više od 11 milijuna ljudi.  Film pogledajte na https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1415065025283222&id=991889274267468.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.