Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolja krema protiv bora po mišljenju stručnjaka

Najbolja krema protiv bora po mišljenju stručnjaka
1

Uz toliki broj ponuda krema protiv bora na našem tržištu, kupci teško dolaze do pravih informacija. Zato smo u vaše ime pitali stručnjaka mag. Tamaru Čander Vidan, licenciranu nutricionisticu i autoricu priručnika „5 tajni za održavanje mladolikog izgleda“

Pozdrav, hvala vam što ste odvojili vrijeme za naše čitatelje. Za početak nas zanima, kakvo je vaše mišljenje o raznolikoj, ako ne i prevelikoj, ponudi krema protiv bora na našem tržištu? 

Pozdrav i vama, sa zadovoljstvom dijelim moje iskustvo s vama i vašim čitateljima. Kreme protiv bora pravi su hit diljem svijeta, a Hrvatska na tom području nije iznimka.  Budući da praktički ne postoji žena koja nije barem jednom pokušala kremu za pomlađivanje, nije iznenađujuće da su se time počela baviti i tvrtke koje takve proizvode u prošlosti nisu prodavale.  

Ali tu se po mom mišljenju nalazi i glavni i najveći problem – brojne tvrtke na osnovi želje po brzoj i boljoj zaradi na tržište šalju kreme, za koje nemaju prikladnih testova i analiza, na temelju kojih bi opravdano mogli tvrditi da zaista djeluju.

A kako to utječe na kupce? Pretpostavljamo da ima i takvih, koji su se »opekli« kupnjom neprovjerenih krema te su zato razočarani učinkom.

Apsolutno! Nakon razgovora s korisnicima primjećujem da je većina njih pokušala mnogo različitih krema protiv bora jer su ih uvjerila obećanja proizvođača o nevjerojatnim rezultatima te su za kupnju odlučili sasvim impulzivno. 

Najčešće čujem da su nakon kupnje neprikladne kreme razočarani rezultatima, a istodobno bijesni, jer se često dogodilo, da kremu nisu mogli više vratiti ili da se prodavačima izgubio svaki trag.

Dakle, što preporučujete korisnicima koji se zanimaju za smanjenje bora na licu, a da ne žele biti razočarani te nepotrebno trošiti svoj novac?

U svakom slučaju preporučljivo je uzeti u obzir mišljenje stručnjaka i odlučiti se za kupnju kreme protiv bora od poznatih marki, specijaliziranih za kozmetiku lica te da se ne koriste kreme za „masovnu proizvodnju“ koje nalazimo u gotovo svakoj trgovini. 

>> Kliknite ovdje ako želite i vi isprobati najbolju kremu protiv bora <<

Ako je neka tvrtka poznata po proizvodnji običnih krema ili šampona te si zato može priuštiti financiranje velikih marketinških kampanja, to još ne znači da ima i kvalitetne kreme protiv bora, budući da je to sasvim drugo područje.  

Imate iskustva s većinom krema protiv bora koje su danas na raspolaganju u Hrvatskoj. Koje su one, što su vas najviše uvjerile? 

Potrebno je biti svjestan da za takvu preporuku moramo uzeti u obzir mnogo faktora, između ostalog i tip kože, cijenu, svrhu – da li se radi o dnevnoj, noćnoj ili kombiniranoj kremi (u takvom slučaju trošak kreme je upola manji, budući da nećete morati kupiti dva različita proizvoda).  

Možda ćete se začuditi, ali najskuplje kreme (za 100eur ili više) osobno ne preporučujem, jer u većini slučajeva plaća se samo marka, a ne bolji rezultati. Također vam preporučujem da izbjegavate i najjeftinije, jer takva cijena ima svoj razlog.  Zato se radije fokusirajte na »zlatnu sredinu« gdje možete naći najkvalitetniju kremu po prikladnoj cijeni. 

Osobno sam testirala zaista puno krema protiv bora, i dosad me je najviše uvjerila krema protiv bora PostQuam Unique 3in1 španjolskog proizvođača PostQuam, koji se već od 1982. godine bavi proizvodnjom vrhunske profesionalne kozmetike za kozmetičke salone diljem svijeta.
 

Izvrsno, ali pretpostavljamo da vrhunska kozmetika za kozmetičke salone nije u rangu cijene, koju si može priuštiti svaka prosječna žena? 

Kao što sam rekla, u svojim prijedlozima uzimam u obzir i cijenu. Pozitivno svojstvo kreme PostQuam Unique 3in1 nisu samo dobri rezultati, već i činjenica da se koristi kao dnevna i noćna krema istodobno te zato nije potrebno kupovati dvije različite kreme koje je naporno nositi svuda sa sobom. Ovu kremu jednostavno ubacim u torbicu, zato ide posvuda sa mnom. 

A ono što će posebno razveseliti korisnike u Hrvatskoj, je vijest da je PostQuam prilagodio cijenu za naše tržište, i dok na njihovoj službenoj stranici jedna krema košta čak 63 eura, na službenoj hrvatskoj stranici KremaProtivBora.com je u tijeku posebna akcija 1+1 GRATIS, u kojoj možete za 399 kn dobiti čak dvije kreme. 

Dakle ako preračunamo, dobijete jednu kremu za samo 199 kn, a i poštarina je besplatna. To je iznimno povoljna cijena za takvu vrhunsku kremu. 

Kako to da preporučujete baš tu kremu protiv bora? Čime vas je posebno uvjerila, osim povoljnom ponudom, što zasigurno nije bio odlučujući čimbenik?

U pravu ste, kod takvog proizvoda mi cijena ipak nije najvažniji čimbenik, budući da bi kao svaka druga žena pokušala sve, ne bi li našla nešto što zaista djeluje.  Za PostQuam konačno sam se odlučila na temelju rezultata, budući da kremu koristim i sama. 

Moderan način života i neredovita prehrana našoj koži pokažu zube već prije 30. godine, kada koža počne gubiti mekoću i sjaj, a ubrzo se pojave i prve bore. Posebna osobina kreme protiv bora PostQuam je u tome da posjeduje vrhunske sastojke, među njima i matičnu mliječ, koja je poznata kao tvar za pomlađivanje i jedna od najefikasnijih dodataka protiv starenja. 

Oznaka 3in1 znači da krema ima trostruko djelovanje jer smanjuje bore, učvršćuje kožu, a istovremeno joj vraća nježnost i mekoću.

Krema protiv bora PostQuam Unique u stanju je prodrijeti u duboke slojeve kože i time zapuniti bore s unutrašnje strane.  Na taj način omogućuje mnogo brže i učinkovitije djelovanje od preostalih krema, koje djeluju isključivo na epidermi. 

Koliko brzo možemo primijetiti djelovanje kreme i kakve rezultate mogu korisnici očekivati?

Naravno, ne mogu predvidjeti precizne rezultate, jer ti ovise o svakom pojedincu, ali mogu vam proslijediti, koje rezultate primjećuju žene u prosjeku, jer smo uz pomoć postojećih korisnika, koji su odgovorili na anketu nakon korištenja svoje prve PostQuam Unique kreme (kremu su koristili dvaput dnevno, ujutro i navečer prije spavanja), saznali sljedeće:

- uz redovito korištenje kreme, izgled bora na čelu, bora oko usta i marionetnih bora može se smanjiti čak do 85 %
- prikladna je za svaki tip kože, budući da bilježi dobre rezultate i na najosjetljivijoj koži
- u 62 % slučajeva evidentno je da je koža više navlažena, a nakon nanošenja kreme iznimno mekana i nježna na dodir
- s dopunskom njegom (uporaba gela za čišćenje i micelarne otopine PostQuam) izvanredno se poboljša tonus i struktura kože cijelog lica.
- nakon jednomjesečne terapije kremom protiv bora PostQuam Unique, čak 93% korisnika tvrdi da će i ubuduće koristiti ovu kremu, budući da im odgovara više nego bilo koja druga krema

>> Kliknite ovdje ako želite i vi izbrisati bore na svom licu <<

Hvala vam na pomoći i savjetima. Ali za kraj imate navodno poklon za naše čitatelje.

Hvala vam na pozivu. Da, tako je. U dogovoru sa tvrtkom PostQuam svim čitateljima i čitateljicama 24sata ovom prilikom poklanjam mogućnost da besplatno prime moju e-knjigu »5 tajni za održavanje mladolikog izgleda« ako uz narudžbu kreme PostQuam Unique upišu svoju email adresu.  

Kremu PostQuam Unique možete naručiti na stranici www.KremaProtivBora.com ili na broju telefona 01 777 6827, na koji se možete obratiti i ako imate dodatnih pitanja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...