Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Najbolje do sad: WeLoveSound rasplesao preko 2000 ljudi

Najbolje do sad: WeLoveSound rasplesao preko 2000 ljudi
4

#WELOVESOUND je ove godine opravdao epitet najdražeg zagrebačkog boutique festivala. Posjetitelje je posebeno oduševila sama lokacija festivala koja je bila uređena brojnim rasvjetnim tijelima i dekoracijama koja su park Velikog jezera Jarun učinila bajkovitim mjestom

VIDEO

Festival je otvorio nastup hrvatskog DJ-a Andree Ljekaja. U večer nas je uveo Shaun Reeves, a jedna od najtraženijih svjetskih DJ-ica Sonja Moonear odsvirala je set za pamćenje. Ova energična Švicarka i nakon samog nastupa ostala je na festivalu i uživala u nastupu kolege Dyed Soundoroma. Jedan od najpoznatijih svjetskih Djeva - Seth Troxler, koji je, kako bi upoznao grad, stigao u Zagreb dan ranije, oduševio publiku. Iako je za vrijeme njegovog nastupa počeo jak pljusak, više od 2000 posjetitelja nije napuštalo plesni podij i uživalo u njegovom nastupu do ranih jutarnjih sati. Nakon završetka OPEN AIRa, zabava se preselila na afterparty u klub Aquarius gdje su nastupali rezident kluba DC10 – Luca Cazal i Andrea Ljekaj.

Prema riječima brojnih posjetitelja, ovo je bilo do sad najbolje izdanje #WELOVESOUND festivala što je dokaz da je publika željna ovakvih festivalskih događanja. 

#WELOVESOUND je u organizaciji tima koji stoji iza Sonus festivala, u suradnji s Gradom Zagrebom, Gradskim uredom za kulturu i Gradskim uredom za sport i mlade.

Festival su ove godine podržali i Zagrebački Holding s podružnicama Zrinjevac i Čistoća. Partneri festivala su Red Bull, Jana, Coca Cola, Jack Daniels, Arena Centar, medijski partner 24sata, a preferirano sredstvo plaćanja na festivalu Mastercard® i Maestro kartice®

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za više informacija, pratite #WELOVESOUND festival na društvenim mrežama.

Facebook

Instagram

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.