Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolji pokloni uz 50% niže cijene! Samo do kraja travnja!

Najbolji pokloni uz 50% niže cijene! Samo do kraja travnja!
2

Pitate se što darovati najbližima za rođendane i ostale posebne dane, ali i u nadolazećoj sezoni pričesti, krizmi, krštenja, vjenčanja i matura te kako pritom ne potrošiti pravo malo bogatstvo?

VIDEO

Ne brinite, donosimo vodič kroz najbolje darove trajne vrijednosti koje još samo do kraja ovog mjeseca zahvaljujući srebrnarnicama ARGENTUM možete kupiti sa do 50% popusta!

Kada vam je cilj kupiti poklon koji istovremeno nosi i emocionalnu i dugoročnu vrijednost, najbolje rješenje je nakit izrađen od plemenitih kovina, srebra ili zlata, kao i satovi renomiranih proizvođača suvremenog dizajna. Srebrni nakit cjenovno je dostupniji od zlatnog, a baš kao i zlatni, traje vječno. 

Stoga, podijeliti radosne trenutke života koje donose dani proslave rođendana, obljetnica krštenja, pričesti i Sv. Potvrde detaljima s motivom srca, znaka beskonačnosti, anđela, križića ili drugih popularnih te tradicionalnih motiva jer tako ćete najbolje obilježiti ove velike prigode. Iskoristite još nekoliko dana popusta i u srebrnarnicama Argentum po sniženim cijenama pronađite svoje zaručničko prstenje ili burme, ali i poklone u obliku srebrnjaka i zlatnika za svaku priliku, kojima uvijek možete predivno opisati koliko Vam je netko blizu srca. Ogrlica ili narukvica, samo su neki od detalja kojima možete zaokružiti školovanje svoje djece ili unuka, prijatelja i voljenih, a povodom mature darujte nakit koji će označiti početak samostalnog života, odabira zanimanja i daljnjeg studiranja.

Dodijelite pečat svakom velikom trenutku, jer upravo će se oni pamtiti i prepričavati kad vrijeme odmakne. Darujte hrvatski proizvod i njegovu vrijednost učinite posebnom kao što je i dan koji slavite. Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslaviti velike datume i emocije istih zabilježiti trajno - ne postoji ništa ljepše! Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iskoristite popust od 50% na srebrni nakit, 40% na sve satove i 25% na zlatnike te novu kolekciju srebra, u ARGENTUM-u - koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

Donosimo pregled najtraženijih artikala s popustom od 50% i 40% iz ARGENTUM-a.

Više informacija potražite na: www.argentum.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.